31 εποχικοί σε Μαρκόπουλο και Λυκόβρυση

Tweet Κατηγορία: Εργασία

  Την έγκριση της Ανεξάρτητης Αρχής απέσπασε ο Δήμος Μαρκοπούλου - Μεσογαίας, ο οποίος προγραμματίζει να προσλάβει άμεσα 25 εποχικούς υπαλλήλους για την κάλυψη των αναγκών της υπηρεσίας Καθαριότητας. Τις θέσεις θα καταλάβουν υποψήφιοι Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης, οι οποίοι θα επιλεγούν από έξι ειδικότητες. Την πλειονότητα των θέσεων συγκεντρώνουν οι ακόλουθες τρεις ειδικότητες:

- ΥΕ Εργατών Καθαριότητας, εννέα θέσεις,

- ΔΕ Οδηγών Απορριμματοφόρων, πέντε

θέσεις, και

- ΥΕ Εργατών Γενικών Καθηκόντων, τέσσερις θέσεις.

Επίσης, θα προσληφθούν τρεις Εργάτες Yδρευσης κατηγορίας ΥΕ, δύο Χειριστές JCB ΔΕ και ένας Καθαριστής Εσωτερικών Χώρων, επίσης κατηγορίας ΥΕ. Το νέο προσωπικό θα προσληφθεί με συμβάσεις ορισμένου χρόνου διάρκειας οκτώ μηνών. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στο τηλέφωνο 22990 20118.

Εξι Εργάτες Καθαριότητας Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης θα προσλάβει το αμέσως επόμενο διάστημα ο Δήμος Λυκόβρυσης - Πεύκης. Το νέο προσωπικό θα προσληφθεί με συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας οκτώ μηνών.

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στο τηλέφωνο 210 6145100.

 

ΕΘΝΟΣ

Η alfavita.gr προσπαθεί να δημοσιεύει τις πιο έγκυρες αγγελίες εύρεσης εργασίας. Στα πλαίσια αυτά όσοι ενδιαφέρονται για εργασία μπορούν να επισκέπτονται την κεντρική μας σελίδα για την "εύρεση εργασίας". Επίσης όσοι είναι ...κολλημένοι με το facebook μπορούν να επισκέπτονται και τη σελίδα μας "βρίσκω δουλειά". Η ενημέρωση είναι συνεχής και άμεση και στις δύο σελίδες.

Επιλέξτε την alfavita.gr για να βρείτε δουλειά.
Σε περίπτωση που έχετε κάποια παρατήρηση, ή θέλετε να αναρτήσουμε την αγγελία σας στείλτε μας μέιλ στο [email protected].

 

Tags: Μαρκόπουλο ΜεσογαίαςΔήμος Λυκόβρυσης Πεύκης Tweet
Keywords
Τυχαία Θέματα