120 θέσεις για ανέργους στην Περιφέρεια Θεσσαλονίκης

Εργασία

Η Πράξη«Τοπικό Σχέδιο για την επανένταξη μακροχρόνια ανέργων στην Π.Ε. Θεσσαλονίκης» υλοποιείται στο πλαίσιο της δράσης 3: «Τοπικές δράσεις κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες ομάδες» της Κατηγορίας Παρέμβασης 1: «Πρόληψη και αντιμετώπιση του κοινωνικού αποκλεισμού ευπαθών ομάδων του πληθυσμού» του Θεματικού Άξονα Προτεραιότητας 4: «Πλήρης ενσωμάτωση του συνόλου του ανθρώπινου δυναμικού σε μια κοινωνία ίσων ευκαιριών», του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού 2007‐2013» που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΠΡΟΣ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ

ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 45 ΕΤΩΝ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ

«Τοπικό Σχέδιο για την επανένταξη μακροχρόνια ανέργων στην Π.Ε. Θεσσαλονίκης»

Η ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ‘ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ’ υλοποιεί την Πράξη «Τοπικό Σχέδιο για την επανένταξη μακροχρόνια ανέργων στην Π.Ε. Θεσσαλονίκης». Η Πράξη στοχεύει στην προώθηση στην απασχόληση και την επιχειρηματικότητα 120 μακροχρόνια ανέργων άνω των 45 ετών με χαμηλά τυπικά προσόντα.

ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΡΑΞΗΣ
Η υλοποίηση της Πράξης περιλαμβάνει τις ακόλουθες δράσεις:

- Ψυχολογική υποστήριξη/νομική συμβουλευτική -Υλοποίηση 5 επιδοτούμενων προγραμμάτων κατάρτισης
-Επαγγελματική Συμβουλευτική
-Συμβουλευτική επιχειρηματικότητας

Για την παρακολούθηση των προγραμμάτων κατάρτισης οι ωφελούμενοι θα λάβουν εκπαιδευτικό επίδομα (6€/ώρα κατάρτισης), με την προϋπόθεση ότι έχουν ολοκληρώσει όλες τις δράσεις του σχεδίου (συμβουλευτική, κατάρτιση, έναρξη επιχειρηματικής δράσης και σύσταση κοινωνικής επιχείρησης).

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει : α) να είναι μακροχρόνια άνεργοι άνω των 45 ετών με χαμηλά τυπικά προσόντα, εγγεγραμμένοι/ες στα Μητρώα Ανεργίας του ΟΑΕΔ, και β) να είναι μόνιμοι κάτοικοι της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης (πρώην Νομός Θεσσαλονίκης)

ΣΗΜΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τις προϋποθέσεις και απαιτούμενα δικαιολογητικά συμμετοχής, για την παραλαβή των αιτήσεων συμμετοχής και την υποβολή αιτήσεων οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να απευθύνονται στον ακόλουθο φορέα: Γιαννιτσών 31, Βαλκανικό κέντρο, είσοδος Αριστοτέλης, ισόγειο, 54627, Θες/κη, κα Τσαπακίδου Βαρβάρα, 2310 556604

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να προσέρχονται στo ανωτέρω σημείo από τις 29/01/2013 έως τις 20/02/2013, Δευτέρα έως Παρασκευή, στις αναγραφόμενες ώρες επικοινωνίας. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση και να προσκομίσουν τα ακόλουθα:

1. Αίτηση για συμμετοχή στην Πράξη (σε ειδικό έντυπο που δίνεται στο σημείο ενημέρωσης) 2. Μία πρόσφατη φωτογραφία
3. Αντίγραφο κάρτας ανεργίας σε ισχύ
4. Αντίγραφο δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου
5. Έγγραφο πιστοποίησης τόπου διαμονής ή υπεύθυνη δήλωση συνοδευόμενη με λογαριασμό ΔΕΚΟ (ΔΕΗ, ΟΥΘ, ΟΤΕ)
6. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης ή υπεύθυνη δήλωση
7. Αντίγραφο του πιο πρόσφατου εκκαθαριστικού σημειώματος εφορίας (εκκαθαριστικό έτους 2012 που αφορά τα εισοδήματα που αποκτήθηκαν το 2011)
8. Αντίγραφο τίτλου σπουδών (εάν υπάρχει)
9. Αποδεικτικά επαγγελματικής εμπειρίας – ένσημα (εάν υπάρχουν και ειδικότερα από εργασίες σχετικές με τα αντικείμενα των προγραμμάτων κατάρτισης)
10. Δικαιολογητικά που αποδεικνύουν την ένταξη του υποψήφιου σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες πληθυσμού (εάν υπάρχουν)

Όλα τα παραπάνω δικαιολογητικά θα πρέπει να είναι νομίμως επικυρωμένα ή πρωτότυπα.

e-dimosio

Η alfavita.gr προσπαθεί να δημοσιεύει τις πιο έγκυρες αγγελίες εύρεσης εργασίας. Στα πλαίσια αυτά όσοι ενδιαφέρονται για εργασία μπορούν να επισκέπτονται την κεντρική μας σελίδα για την "εύρεση εργασίας". Επίσης όσοι είναι ...κολλημένοι με το facebook μπορούν να επισκέπτονται και τη σελίδα μας "βρίσκω δουλειά". Η ενημέρωση είναι συνεχής και άμεση και στις δύο σελίδες.

Θέλετε να ενημερώνεστε για όλες τις αγγελίες μέσω twitter; Κάντε μας follow στο λογαριασμό μας στο Twitter ΕΔΩ

Επιλέξτε την alfavita.gr για να βρείτε δουλειά.

Keywords
Τυχαία Θέματα