Βιολογικές συκονοστιμιές

Η Εύβοια είναι γνωστό ότι έχει παράδοση στα σύκα· αλλά είναι αισιόδοξο όχι μόνο να διατηρείς την παράδοση αλλά και να την εξελίσσεις, χωρίς υπερφίαλες προσθήκες και αλλοιώσεις. Από τη βόρεια Εύβοια και συγκεκριμένα από την καταπράσινη Καστανιώτισσα στην περιοχή της Ιστιαίας, έρχεται αυτή τη φορά η απόδειξη, με τα δύο νέα προϊόντα του βιοκαλλιεργητή Δημήτρη Μοσχούτα: το συκόμελο και τις συκομπουκιές, και τα δύο εξαιρετικά και ιδιαίτερα. Το συκόμελο με τη μεστή, γλυκιά και γεμάτη γεύση του σύκου είναι ιδανική προσθήκη σε ροφήματα,

σε μαρινάδες αλλά και πάνω από παγωτά ή γιαούρτι. Το δοκίμασα και σε γλυκόξινο κοτόπουλο και σε κοκκινιστό μοσχάρι, αλλά και πάνω από γραβιέρα σαγανάκι και ήταν πολύ νόστιμο.

Οι συκομπουκιές από την άλλη, ένα ιδανικό σνακ με ολόκληρα μικρά λιασμένα σύκα, με γέμιση αμυγδάλου και καρυδιού και ελαφρύ άρωμα μαστίχας και βανίλιας.

Σταθερή αξία, τα λιαστά του σύκα, ζουμερά και αρωματικά και τα παστέλια σύκου σε ποικιλία γεύσεων και συνδυασμών: με κακάο, ινδική καρύδα, καρύδια και βέβαια σουσάμι.

Οι τιμές τους ξεκινούν από 2,20 € οι συκομπουκιές – 6 € το συκόμελο (συσκευασία 340 γρ.)

Όλα τα προϊόντα είναι βιολογικής γεωργίας και τα βρίσκουμε στις βιολογικές λαϊκές, στην Πανδαισία και στα «Κτήματα Μοσχούτα», τηλ.: 697.800.79.69.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βιολογικές,viologikes