Σεμινάριο για να στήσουμε τη δική μας αγρο-επιχείρηση

Δεν μπορείτε να αποφασίστε ποια από τις μαρμελάδες στο ράφι του παντοπωλείου σας αρέσει; Καμία δεν πληροί τα κριτήρια; Φτιάξτε τη δική σας. Συνταγές υπάρχουν ένα σωρό. Και αν το αποτέλεσμα σας ικανοποιήσει, μοιραστείτε τη με φίλους και γνωστούς και ποιος ξέρει, μπορεί να την αξιολογήσουν και να θελήσουν να την αγοράσουν.

Η κατάσταση της χώρας αλλά και η απαξίωση πολλών θεωρητικών επαγγελμάτων έχει ωθήσει πολλούς να στραφούν στην αγροτική παραγωγή, να παρατήσουν την αστική ζωή και να αξιοποιήσουν τα παραμελημένα χωράφια της οικογένειας στο χωριό ή να ασχοληθούν με τη γη, τους καρπούς,

την καλλιέργεια, τη μεταποίηση. Η Αγρεπιχειρείν είναι μια πρωτοβουλία διοργάνωσης σεμιναρίων ενίσχυσης της ανταγωνιστικότητας και ανάπτυξης marketing, με άξονα τα αγροτικά προϊόντα. Στις 21 Σεπτεμβρίου διοργανώνει ένα σεμινάριο με θέμα «Πώς να δημιουργήσετε τη δική σας επώνυμη μάρκα αγροτικού προϊοντος. Τα στάδια από την παραγωγή μέχρι τον καταναλωτή».

Αν λοιπόν θέλετε να ανοίξετε μια οικοτεχνία γλυκών κουταλιού, ένα εργαστήρι παρασκευής ζυμαρικών, να λανσάρετε το δικό σας ελαιόλαδο από τα λιόδεντρα του παππού στη Μεσσηνία ή να καλλιεργήσετε φραγκόσυκα, στέβια ή σαλιγκάρια σίγουρα αξίζει να το παρακολουθήσετε.

Για περισσότερες πληροφορίες και για κρατήσεις θέσεων: τηλ. 211 7002719, 6945 463554, www.agrepixeirein.gr.
Keywords
Τυχαία Θέματα
Σεμινάριο, -επιχείρηση,seminario, -epicheirisi