Οινόφιλοι Διονύσια... στείτε

Χρόνο παρά χρόνο, τα Διονύσια, η περίφημη έκθεση κρασιού, διαργανώνεται στο Ζάππειο Μέγαρο. Πολύτιμη ευκαιρία για κάθε οινόφιλο, που μπορεί να δοκιμάσει αμέτρητα κρασιά από όλο το εύρος του ελληνικού αμπελώνα, να γνωρίσει τους οινοποιούς, να συγκρίνει κρασιά και να ενημερωθεί για τις τιμές. Έτσι λοιπόν και φέτος, για 7η φορά, στις 8, 9 και 10 Φεβρουαρίου, θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε ένα περίπατο μέχρι το Ζάππειο και να γνωρίσουμε πάνω από 100 διαφορετικά οινοποιεία και πολύ πολύ περισσότερες ετικέτες κρασιών. Η φετινή καινοτομία της έκθεσης είναι πως θα μπορούμε να παραγγείλουμε όσα και

όποια κρασιά μας αρέσουν, σε τιμές οινοποιείου και να τα παραλάβουμε στο σπίτι, δίχως επιπλέον επιβάρυνση. Επίσης μην χάσετε τα δωρεάν, ολιγόλεπτα σεμινάρια γευσιγνωσίας, από εκπροσώπους γνωστών σχολών οινογνωσίας της Αθήνας.

Το εισιτήριο της έκθεσης κοστίζει 10€, με το αναμνηστικό ποτήρι γευσιγνωσίας και ισχύει και για τις 3 ημέρες διεξαγωγής της (Παρασκευή 16:00-22:00, Σάββατο & Κυριακή 11:00-20:00). Πληροφορίες στο τηλ. 210-76.60.560 και στην ιστοσελίδα www.dionysia.gr.
Keywords
Τυχαία Θέματα
Οινόφιλοι Διονύσια,oinofiloi dionysia