Μαγειρεύουμε θαλασσινά με την Ντίνα Νικολάου

Το Σάββατο μαγειρεύουμε θαλασσινά, οικονομικά και υγιεινά με τη σεφ Ντίνα Νικολάου στο River West.

Το ερχόμενο Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013 είμαστε όλοι προσκεκλημένοι του Ελληνικού Οργανισμού Εξωτερικού Εμπορίου (ΟΠΕ) για να δοκιμάσουμε θαλασσινά! Το ραντεβού έχει κλειστεί για το εμπορικό κέντρο River West (Λεωφόρος Κηφισού), όπου η γνωστή

σεφ Ντίνα Νικολάου θα μαγειρέψει λαχταριστές και πρωτότυπες συνταγές με κύριο συστατικό τα κατεψυγμένα θαλασσινά.

Από τις 12:00 έως τις 20:00, οι επισκέπτες του εμπορικού κέντρου θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τη σεφ και να ανακαλύψουν τα μυστικά των θαλασσινών: κατεψυγμένα αλιεύματα, όπως γαρίδες, καλαμαράκια, χταπόδι, φιλέτο γλώσσας και σφυρίδας, συνδυασμένες πάντα με πρώτες ύλες από την πλούσια ελληνική γη θα μεταμορφωθούν σε πεντανόστιμα, εύκολα και υγιεινά πιάτα από τη σεφ, έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο επίπεδο 1 του River West.

Παράλληλα με τη μαγειρική επίδειξη από τη σεφ, η διακεκριμένη διατροφολόγος Κλεοπάτρα Παπαβασιλείου, θα ενημερώνει το κοινό σχετικά με την υψηλή θρεπτική αξία των κατεψυγμένων αλιευμάτων, που συμβάλουν στη βελτίωση της υγείας με την προστατευτική τους δράση έναντι των καρδιαγγειακών νοσημάτων, τη βελτίωση νοητικών λειτουργιών και τη μείωση του κινδύνου εμφάνισης διαφόρων μορφών καρκίνου. Επιπλέον, η διατροφολόγος θα απαντήσει σε ερωτήσεις και απορίες των επισκεπτών αναφορικά με τα κατεψυγμένα αλιεύματα και τη διατροφή.

Για τη καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών του River West, λειτουργεί λεωφορείο είκοσι θέσεων, πραγματοποιώντας δωρεάν την κυκλική διαδρομή μεταξύ του σταθμού Μετρό του Αιγάλεω και του εμπορικού συγκροτήματος.
Keywords
Τυχαία Θέματα