Chivas... συλλεκτικό

Νέα συλλεκτική εορταστική συσκευασία Chivas Regal 12 Ετών, ένα δώρο για όσους εκτιμούν τη φιλία και την τέχνη της φιλοξενίας.

Για την εορταστική περίοδο, την καινούργια χρονιά και τις παρέες που ετοιμάζονται να την υποδεχτούν, το Chivas δημιούργησε και φέτος μια συλλεκτική έκδοση, εμπνευσμένη από τον premium και γενναιόδωρο χαρακτήρα του. Πρόκειται για μια κομψή συσκευασία με εντυπωσιακό σχεδιασμό και περιλαμβάνει ένα σετ από έξι premium, δερμάτινα σουβέρ, όλα διαφορετικά μεταξύ

τους.

Η νέα συλλεκτική, εορταστική συσκευασία διαθέτει εντυπωσιακή μαύρη και κόκκινη εμφάνιση: τόσο στη συσκευασία όσο και στα σουβέρ εμφανίζονται - σε πολλές διαφορετικές γλώσσες - φράσεις που χρησιμοποιούνται στα πλαίσια της φιλοξενίας, εκφράζοντας έτσι το χαρακτήρα του Chivas Regal 12 Ετών, που θέλει τους φίλους να μοιράζονται όμορφες βραδιές.

Η συλλεκτική εορταστική συσκευασία του Chivas Regal 12 Ετών θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, στην τιμή της κανονικής συσκευασίας.

Η ιστορία

Από την ίδρυση του οίκου Chivas το 1801, στο Aberdeen της Σκωτίας, οι αδελφοί John & James Chivas πρόσφεραν στους πελάτες τους τα πιο εκλεκτά προϊόντα. Τελειοποιώντας την τέχνη του blending, οι αδελφοί Chivas δημιούργησαν ένα εξαιρετικό ουίσκι, συνδυάζοντας με μοναδικό τρόπο τα εκλεκτότερα παλαιωμένα ουίσκι από το Speyside της Σκωτίας. Το αποτέλεσμα ήταν ένα απαλό και γενναιόδωρο σε γεύση ουίσκι, μοναδικό σε σχέση με τα αντίστοιχα της εποχής. Από τότε και μέχρι σήμερα, ο Master Blender διασφαλίζει ότι η υψηλή ποιότητα, η γεύση και ο χαρακτήρας του Chivas Regal παραμένουν αναλλοίωτα στην πορεία του χρόνου.

Chivas Regal 12 Ετών

Με αφετηρία την παράδοση και οδηγό το χαρακτήρα των Chivas blends, η δημιουργία του Chivas Regal 12 Ετών αποτελεί μια ιδιαίτερη στιγμή στην τέχνη του blending. Μια τέχνη που περνά από γενεά σε γενεά, με τη δική του ξεχωριστή συνταγή από επιλογές εξαιρετικής ποιότητας ουίσκι.

Με χρώμα φωτεινό, ζεστό κεχριμπαρί και μείγμα αρωμάτων από άγρια βότανα και φρούτα, το Chivas Regal 12 Ετών είναι δημοφιλές για την κρεμώδη γεύση του, πλούσια σε νότες βανίλιας, φουντουκιού, ώριμων μήλων και μελιού. Το απαλό και γενναιόδωρο τελείωμά του, κάνει το Chivas Regal 12 Ετών ιδανικό για να το απολαύσει κανείς οποιαδήποτε στιγμή.

Keywords
Τυχαία Θέματα