Και Gourmet και Εν Ελλάδι

Νέα προϊόντα από την Creta Farms.

Δύο νέα προϊόντα, τα Εν Ελλάδι Gourmet και τα Νέα Παραδοσιακά Χωριάτικα Λουκάνικα, διευρύνουν την γκάμα των προϊόντων Creta Farms, δίνοντας ακόμα περισσότερες γευστικές επιλογές στους λάτρεις των αλλαντικών και όχι μόνο.

Ειδικότερα, η Creta Farms ενισχύει την πιο ποιοτική και γευστική κατηγορία των προϊόντων

της, τα Εν Ελλάδι Gourmet, λανσάροντας ένα νέο κωδικό, τον Εν Ελλάδι Gourmet Γαλοπούλα Καπνιστή. Πρόκειται για ατόφιο φιλέτο γαλοπούλας (σημειωτέον, χωρίς άμυλο και χωρίς γλουτένη) το οποίο μαρινάρεται σε εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και καπνίζεται με ξύλο οξιάς.

Παράλληλα, η Creta Farms προχωρά και σε ανανέωση της εικόνας της Εν Ελλάδι Gourmet κατηγορίας, δημιουργώντας νέα ταυτότητα με τη χρήση της σφραγίδας «βουλοκέρι» σε έντονο κόκκινο χρώμα, αναδεικνύοντας την αυθεντικότητα και την ανώτερη ποιότητα των προϊόντων της, τα οποία ετοιμάζονται με χειροποίητο τρόπο.

Στην κατηγορία προϊόντων Εν Ελλάδι Gourmet, περιλαμβάνονται τα προϊόντα:

Εν Ελλάδι Gourmet Ψητή Γαλοπούλα (δύο ατόφια φιλέτα γαλοπούλας, μαριναρισμένα με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και έναν υπέροχο συνδυασμό μυρωδικών)Εν Ελλάδι Gourmet φιλέτο Κοτόπουλου (χωρίς προσθήκη συντηρητικών).Εν Ελλάδι Gourmet Γαλοπούλα Ορεινό (χωρίς προσθήκη συντηρητικών).Εν Ελλάδι Gourmet Μορταδέλα (εκλεκτό κρέας, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, μπαχαρικά, φιστίκι και ολόκληρο μαύρο πιπέρι).

Επιπλέον, η Creta Farms αναβαθμίζει και την προϊόντική κατηγορία των Χωριάτικων Λουκάνικων της, διευρύνοντας τη γκάμα τους με παραδοσιακές γεύσεις από όλη την Ελλάδα, προσφέροντας προϊόντα γεμάτα γεύση και άρωμα χωριού, καπνισμένα με ξύλα οξιάς. Πιο συγκεκριμένα, παρουσιάζει νέες συνταγές από διάφορα μέρη της Ελλάδας, όπως τη συνταγή με Πράσο από τα Τρίκαλα, τη συνταγή με Πορτοκάλι από τη Μάνη, και τις συνταγές από την Κρήτη με Μυρωδικά, αλλά και με Κρασί.

Διεύρυνση και καινοτομία

Με αφορμή τα νέα προϊόντα, ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Creta Farms κ. Τάκης Δομαζάκης δήλωσε: «Η Creta Farms συνεχίζει να επενδύει στην ελληνική αγορά, διευρύνοντας την γκάμα των προϊόντων της με παραδοσιακές γεύσεις και νέες προϊοντικές κατηγορίες. Τα νέα Εν Ελλάδι Gourmet προϊόντα αποτελούν για εμάς μια προϊόντική κατηγορία με ιδιαίτερη αξία για τους καταναλωτές που ψάχνουν για αυθεντικές γεύσεις υψηλής ποιότητας και για αυτό το λόγο την εμπλουτίζουμε με την νέα Καπνιστή Γαλοπούλα Εν Ελλάδι Gourmet. Παράλληλα, τα Χωριάτικα Λουκάνικα έρχονται να συμπληρώσουν την προϊοντική γκάμα των παραδοσιακών γεύσεων, που η Creta Farms πρεσβεύει και συνεχώς ανανεώνει χρησιμοποιώντας αγνά υλικά εξαιρετικής ποιότητας για το καλύτερο δυνατό γευστικό αποτέλεσμα».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Gourmet, Ελλάδι,Gourmet, elladi