Καλοκαίρι στο La Veranda

Στο roof garden του ξενοδοχείου Metropolitan θα λειτουργεί και φέτος το εσιατόριο - μπαρ La Veranda, με τη μοναδική θέα στο Σαρωνικό, την Ακρόπολη και το λόφο του Λυκαβηττού. Το μενού περιλαμβάνει αυθεντικές ελληνικές παραδοσιακές γεύσεις.

Δοκιμάστε:

Ζεστά ορεκτικά (το πιάτο περιλαμβάνει πιτάκια με κοπανιστή Μυκόνου, κολοκυθοκεφτέδες με άνιθο και ντοματοκεφτέδες με λιαστή ντομάτα). Κρύα ορεκτικά (το πιάτο
περιλαμβάνει κριθαρομπουκίτσες με ντομάτα, φέτα, ρίγανη και ελιές, καπνιστή μελιτζανοσαλάτα, γαύρο μαριναρισμένο και δροσερό γιαούρτι με αγγούρι, δυόσμο και κίμινο). Πιατέλα κρεατικών με μαριναρισμένο κοτόπουλο, μοσχαρίσιο σπιτικό μπιφτέκι, χοιρινά μπριζολάκια, αρνίσια παϊδάκια και χωριάτικο λουκάνικο.Ολόκληρο λαυράκι γεμιστό με μυρωδικά της Ελληνικής φύσης Ειδικά για χορτοφάγους (ψητό χαλούμι με πίτα, ψητά λαχανικά εποχής, ελιές Καλαμών και τηγανιτές πατάτες).

Για το τέλος, προτείνουμε καρυδόπιτα ή σοκολατόπιτα με παγωτό και Ελληνικά παραδοσιακά γλυκά.

Τιμή μενού: 29€ κατ΄ άτομο

Από τις 18:00 αμέσως μετά το γραφείο χαλαρώστε, απολαμβάνοντας το αγαπημένο σας cocktail η ποτό στο LA VERANDA BAR και επιλέξτε να το συνοδεύσετε με κάποιο από τα σνακς, πραγματικές γευστικές εκπλήξεις.

Το LA VERANDA λειτουργεί και το μεσημέρι προσφέροντας σνακς και ελαφριά γεύματα, και αποτελεί την ιδανική λύση για το μεσημεριανό σας διάλειμμα ή την επαγγελματική σας συνάντηση.

Τηλέφωνο κρατήσεων: 210-9471000.

Keywords
Τυχαία Θέματα