Η αφρόκρεμα του αγουρελαίου

Βραβείο καινοτομίας για την πρώτη οργανική αφρόκρεμα αγουρελαίου, ένα ιδιαίτερο ελληνικό προϊόν από μια μικρή ομάδα ανθρώπων με πίστη στην Ελλάδα που μπορεί.

H «Of Dreams & Knowledge» είναι μια καινούργια εταιρεία παραγωγής τροφίμων και το Milestone το πρώτο της προϊόν, το λανσάρισμα του οποίου συνοδεύτηκε από το βραβείο καινοτομίας του διαγωνισμού RE-INSPIRE GREECE FROM THE YOUTH UP -αξίζει

να σημειωθεί πως το προϊόν βραβεύτηκε ανάμεσα σε 8 νικήτριες υποψηφιότητες από 200 περίπου συμμετοχές και 14 φιναλίστ, ως η πιο καινοτόμα επιχειρηματική ιδέα.

Ελαιόλαδο - Ορόσημο

Το όνομα «Milestone» σημαίνει «ορόσημο», αυτό ακριβώς που φιλοδοξεί να γίνει το προϊόν στην κατηγορία του. Το slogan του προϊόντος είναι «Milestone In Health & Nutrition», που σημαίνει Ορόσημο στην υγεία και τη διατροφή. Πρόκειται για την πρώτη Οργανική Αφρόκρεμα Αγουρελαίου, η επεξεργασία της οποίας γίνεται χειρονακτικά, ενώ χρησιμοποιούνται αποκλειστικά επιστημονικές μέθοδοι. Αποτέλεσμα, η παραγωγή ενός αγουρελαίου υψηλής οργανοληπτικής και διατροφικής αξίας.

Σχεδιασμός και επικοινωνία

Το πρωτότυπο σχέδιο της συσκευασίας αποτελεί πιστή αναπαράσταση της παραδοσιακής μυλόπετρας (millstone), για την κατασκευή της οποίας χρησιμοποιήθηκαν πηλός stoneware, φυσικός φελλός και ξύλο, ενώ το κουτί παρασκευάστηκε από οικολογικό χαρτί craft στο φυσικό του χρώμα. Όσο για την ατμοσφαιρική φωτογράφηση, έγινε σε μουσείο παραδοσιακού ελαιοτριβείου στο Κορακοβούνι Κυνουρίας.

Το Branding & Design της εταιρίας και του προϊόντος υπογράφει η BrandHouse (www.thebrandhouse.gr) η οποία δημιούργησε επίσης και την ψηφιακή παρουσία του προϊόντος (www.ofdreamsandknowledge.gr) καθώς και όλο το έντυπο επικοινωνιακό του υλικό.

Θα το βρούμε σε επιλεγμένα σημεία πώλησης στις αγορές της Ελλάδας και κυρίως του εξωτερικού.

Keywords
Τυχαία Θέματα