Μπιραρία «1920»

Μπίρα και υπέροχοι, καλοκαιρινοί μεζέδες σε έναν καταπράσινο κήπο. Ο,τι ζητάμε από μια καλοκαιρινή έξοδο.

Η θέση Σε μια ήσυχη γειτονιά του Χαλανδρίου, πολύ κοντά στον σταθμό του μετρό «Αγία Παρασκευή».

 

Η ατμόσφαιρα Το υπέροχο διατηρητέο κτήριο του 1920 είναι μεν πανέμορφο, αλλά αυτή την εποχή το δέλεαρ είναι ο κήπος που το πλαισιώνει. Όταν δύει ο ήλιος και αρχίζει να δροσίζει η ατμόσφαιρα είναι η ιδανική ώρα για να πιάσετε θέση σε ένα από τα τραπέζια του.

 

Το φαγητό Ο κατάλογος παρουσιάζει αξιοσημείωτη

ποικιλία και μπορεί εύκολα να σας παρασύρει σε κάτι πολύ περισσότερο από ένα απλό τσιμπολόγημα. Το καλοκαιρινό μενού περιλαμβάνει πολλές ενδιαφέρουσες προτάσεις σε ορεκτικά, από χαλούμι στη σχάρα με πουρέ φάβας, μέχρι ντάκο, αλλά και την πανταχού παρούσα μελιτζανοσαλάτα καθώς και ρολάκια μελιτζάνας γεμιστά με κοπανιστή Μυκόνου και ντομάτα. Αν δεν αρκεστείτε σε μεζέδες, υπάρχει πάντα η επιλογή της χορταστικής ποικιλίας κρεατικών Mix Grill. Αν η όρεξή σας τραβάει κάτι περισσότερο, θα σας προτείναμε να δοκιμάσετε τα μπιφτεκάκια κοτόπουλου που είναι νέα προσθήκη στο μενού, αλλά και το σουβλάκι από χοιρινό φιλέτο -σπεσιαλιτέ του μαγαζιού-, που σερβίρεται στην εντυπωσιακή όρθια σούβλα! Αφήστε χώρο για επιδόρπιο γιατί κι εδώ ο σεφ είχε μέγα δημιουργικό οίστρο. Εμείς δεν δοκιμάσαμε, χορτασμένοι γαρ. Ωστόσο σημειώσαμε ήδη τι θα πάρουμε την επόμενη φορά: μους από χαλβά με μπισκότα από φιστίκι Αιγίνης, σουσάμι και μέλι και πανακότα με κατίκι Δομοκού, πιπέρι Μαδαγασκάρης και σάλτσα φρέσκιας φράουλας - ελληνικές πρώτες ύλες σε γαλλικό περιτύλιγμα.

 

Ο λογαριασμός 25-30 ευρώ το άτομο (μαζί με τις μπίρες).

 

Η κάβα Lager, pils, ale, μοναστηριακές, weiss κι ένα σωρό άλλα είδη μπίρας αντιπροσωπεύονται ευρέως στον κατάλογο. Αν δεν γνωρίζετε τις διαφορές, θα αναλάβουν να σας εξηγήσουν και να σας βοηθήσουν να επιλέξετε. Μπορείτε πάντα να διαλέξετε και βάσει της εθνικότητας της μπίρας: βελγικές, γερμανικές, τσεχικές, ιρλανδικές, ακόμα και γαλλικές θα βρείτε. Γενικώς, υπάρχουν περίπου 40 διαφορετικές μπίρες σε μπουκάλι και 3 βαρελίσιες που σερβίρονται σε ποτήρι.

 

Επιπλέον πληροφορίες Η μπιραρία λειτουργεί καθημερινά από τις 7.30 μ.μ. Η στάθμευση δεν είναι πρόβλημα, αφού η περιοχή είναι προς το παρόν αραιοκατοικημένη. Ωστόσο, το μετρό είναι καλή λύση, αφού ο σταθμός της Αγίας Παρασκευής απέχει μόλις λίγα μέτρα. Το κάπνισμα στον κήπο φυσικά επιτρέπεται.

 

 Αγίας Παρασκευής 110, Χαλάνδρι, 210-68.13.029.
Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα
Μπιραρία 1920,biraria 1920