Από τη Μεσσηνία τώρα και στη Θεσσαλονίκη

Ένα από τα πιο ενημερωμένα ντέλι της σαλονικώτικης αγοράς, το Παντοπωλείο της Θεσσαλονίκης, φιλοξενεί εδώ και λίγο καιρό στα ράφια του τη σειρά αγροτικών προϊόντων που φέρουν την υπογραφή Navarino Icons. Πρόκειται για τα προϊόντα που μικροί πλην αξιόλογοι παραγωγοί της Μεσσηνίας παράγουν για λογαριασμό της γνωστής πολυτελούς ξενοδοχειακής μονάδας της περιοχής Costa Navarino.

Οι premium συσκευασίες τους τα καθιστούν ιδανικά δώρα αλλά και σουβενίρ για τους επισκέπτες. Η σειρά περιλαμβάνει ελαιόλαδο, λαχανικά τουρσί, γλυκά του κουταλιού, μέλι, αλάτι, πελτέδες, παστέλια, κουλουράκια και μπισκότα καθώς επίσης και παραδοσιακά ζυμαρικά. Μάλιστα, ήδη στο αεροδρόμιο της Αθήνας χαίρουν αναγνώρισης και είναι από τα πιο ευπώλητα. Εκτός από το ξενοδοχείο, το Παντοπωλείο της Θεσσαλονίκης και τα duty free του αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος μπορούμε να τα βρούμε επίσης στο πωλητήριο του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης, στο πωλητήριο του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, στο πολυκατάστημα Attica και στο εξωτερικό, σε ΗΠΑ, Σιγκαπούρη και Αυστρία.

 

 Για περισσότερες πληροφορίες: Παντοπωλείο της Θεσσαλονίκης, Κομνηνών 12, Θεσσαλονίκη, τηλ.: 2310-244.684, όπως επίσης και στο site www.costanavarino.com
Keywords
Τυχαία Θέματα