Silver Casa

Φαγητό και ποτό σε ένα mainstream μαγαζί που έχει γίνει στέκι στα νότια προάστια.

Η θέση Κατεβαίνοντας την παραλιακή προς Βουλιαγμένη στρίβουμε για το Λαιμό. Βρίσκεται στη γωνία που συστεγάζονταν παλιότερα το Silver star και το Casa di pasta. Ο χώρος ενώθηκε και τα δύο εστιατόρια έδωσαν την έμπνευση για το νέο όνομα του καταστήματος.

Η ατμόσφαιρα Όταν ανοίγει ο καιρός, τα παραπετάσματα και οι οροφές «μαζεύονται»

και ο ήλιος το λούζει ολημερίς. Θαμώνες κυρίως κάτοικοι της περιοχής, επιχειρηματίες και νεαρά ζευγάρια με ή χωρίς παιδιά. Ο χαμηλός φωτισμός δημιουργεί μια μυσταγωγία στην ατμόσφαιρα, ενώ η ένταση της μουσικής είναι «φιλική» τόσο για όσους δειπνούν όσο και για όσους πίνουν ποτό.

Το φαγητό Το εστιατόριο προσπαθεί να διατηρήσει την καλή φήμη των δύο προκατόχων του, εστιατόρια γνωστά για τα κρεατικά και τα ζυμαρικά. Θα φάτε, ανάλογα με τη διάθεση, ταλιάτα αλλά και ταλιατέλες, εξίσου νόστιμα. Αρκετές επιλογές σε κυρίως και καλής ποιότητας κρεατικά που δεν τα κακομεταχειρίζονται στο ψήσιμο. Εντυπωσιακό σερβίρισμα στις ταλιατέλες που έρχονται αχνιστές μέσα σε ένα κεφάλι από παρμεζάνα και παίρνουν όλη τη νοστιμιά του τυριού.

Ο λογαριασμός Υπολογίστε περίπου 25-30 ευρώ το άτομο.

Η κάβα Διαθέτουν περισσότερα από 30 κρασιά, ελληνικού και διεθνούς αμπελώνα σε καλές τιμές. Επειδή πρόκειται για bar-restaurant, έχετε δεκάδες επιλογές σε ποτό ή κοκτέιλ, αν δεν θέλετε να μείνετε στο κρασί.

Επιπλέον πληροφορίες Ανοιχτά από νωρίς το πρωί για καφέ και μεσημεριανό μέχρι αργά το βράδυ για ποτό κάθε μέρα. Διαθέτουν χώρο για παιδιά, τα οποία απασχολούνται σε ομαδικά παιχνίδια από ειδικούς, με πλήρη επίβλεψη για τα σαββατοκύριακα. Εύκολη στάθμευση τις καθημερινές.

Απόλλωνος 18& Λητούς, Βουλιαγμένη, τηλ.: 210 9671174.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Συνταγές
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Gastronomos
Silver Casa,