Ζέτα Μακρυπούλια: «Το παρακολουθούσα με μανία»

17:06 6/6/2017 - Πηγή: Espresso
TV GOSSIPRouk ZoukΖέτα Μακρυπούλια: «Το παρακολουθούσα με μανία»Τρίτη, Ιούνιος 6, 2017 - 17:06

«Παρακολουθούσα το “Rouk Zouk” με μανία όταν πήγαινα σχολείο και έβρισκα πάντα χρόνο να παίζω στα διαλείμματα με τις συμμαθήτριές μου» μας είπε η Ζέτα Μακρυπούλια, λίγο πριν από τη χθεσινή πρεμιέρα του θρυλικού τηλεπαιχνιδιού, το οποίο επέστρεψε στην

τηλεόραση ύστερα από σχεδόν 20 χρόνια!

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Η λαμπερή Ζέτα, μιλώντας στην «Espresso», δεν έκρυψε τη χαρά της που η τηλεοπτική επιστροφή της έγινε με την παρουσίαση του συγκεκριμένου προγράμματος που τόσο αγαπά. «Είναι μεγάλη μου χαρά που μου δόθηκε η ευκαιρία να παρουσιάσω ένα τέτοιο project. Ελάτε, σας περιμένω να παίξουμε» μας είπε.

Στο ίδιο φορμάτ

Το τηλεπαιχνίδι που γνωρίσαμε με παρουσιάστρια τη Μαίρη Μηλιαρέση στο Mega προβάλλεται καθημερινά στις 15.00 στον ΑΝΤ1 και επιστρέφει βασισμένο στο ίδιο φορμάτ, αλλά ανανεωμένο και με καινούργια στοιχεία. Ενα από αυτά είναι η παντομίμα που έχει προστεθεί στους ήδη γνωστούς κανόνες και δίνει άλλη τροπή στην εξέλιξη του παιχνιδιού.

Κάθε επεισόδιο αποτελείται από τρεις γύρους και τον τελικό και συμμετέχουν δύο ομάδες των πέντε ατόμων. Μία εξ αυτών είναι η νικήτρια ομάδα του προηγούμενου επεισοδίου, ενώ η άλλη είναι πρωτοεμφανιζόμενη.

Η νικήτρια ομάδα των τριών πρώτων γύρων (Rouk Zouk Classic, Rouk Zouk Παντομίμα, Rouk Zouk Classic Double) περνά στον τελικό γύρο και εξασφαλίζει τη συμμετοχή της στο αμέσως επόμενο επεισόδιο. Το ποσό που διεκδικούν είναι 5.000 ευρώ και η ομάδα που κερδίζει μπορεί να παίξει έως πέντε εκπομπές.

H Ζέτα Μακρυπούλια δίνει το σύνθημα «Rouk Zouk» και εμείς ετοιμαζόμαστε να απολαύσουμε το πιο αγαπημένο και «παρεΐστικο» τηλεπαιχνίδι μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι μέχρι τώρα έχουν φτάσει στον σταθμό του Αμαρουσίου 2.000 αιτήσεις από ανθρώπους κάθε ηλικίας, που θέλουν να μπουν στη διαδικασία να παίξουν με την παρέα τους. Δεν είναι λίγοι και οι celebrities που έχουν εκφράσει την επιθυμία τους σε στελέχη του ΑΝΤ1 να δοκιμάσουν την τύχη τους, γεγονός που έδωσε στο κανάλι την ιδέα να ανακοινώσει και το celebrity edition, τα έσοδα του οποίου θα πάνε σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Η «Espresso» παρουσιάζει φωτογραφικό υλικό από τα πρώτα επεισόδια που γυρίστηκαν, στα οποία η απαστράπτουσα Ζέτα φαίνεται να το διασκεδάζει.

Το επιβεβαιώνουν και παίκτες που βρέθηκαν στα γυρίσματα και μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον τρόπο που η παρουσιάστρια έχει προσαρμόσει το παιχνίδι πάνω της και για την αμεσότητά της προς αυτούς.

Rouk ZoukΖέτα ΜακρυπούλιαΠαράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα