«Εφαγε» τη γυναίκα του, την έθαψε και μετά πήγε για χαρτιά

16:04 6/6/2017 - Πηγή: Espresso
COVER STORYΗ Espresso βρέθηκε στη γειτονιά του δράστη! Τι λένε όσοι τον γνώριζαν«Εφαγε» τη γυναίκα του, την έθαψε και μετά πήγε για χαρτιάΤρίτη, Ιούνιος 6, 2017 - 16:04

Από τα λάθη του προδόθηκε ο ηλικιωμένος πρωταγωνιστής του ανατριχιαστικού εγκλήματος που θυμίζει «Ψυχώ» στο Σοφικό Κορινθίας.

Από τον
ΘΕΟΔΟΣΗ Π. ΠΑΝΟΥ

Ο 71χρονος συνταξιούχος ταξιτζής Β.Μ. είχε την ψυχραιμία να πάει να παίξει χαρτιά, αφού σκότωσε εν ψυχρώ τη γυναίκα του με σφυρί και μαχαίρι, την έθαψε στον οικογενειακό τάφο τους και δήλωσε

την εξαφάνισή της στην Αστυνομία! Ομως αποκαλύφθηκε, επειδή έδωσε άλλη ημερομηνία για την υποτιθέμενη εξαφάνιση στους αστυνομικούς και άλλη στην κόρη του!

Σύμφωνα με το διαβιβαστικό του Τμήματος Ασφαλείας Νέας Ιωνίας, που εξιχνίασε το φρικτό έγκλημα, ο 71χρονος πήγε στις 29 Μαΐου στο τμήμα της περιοχής όπου κατοικεί και κατήγγειλε την εξαφάνιση της 70χρονης συζύγου του: «Επειτα από έναν καβγά που είχαμε, πήρε τα προσωπικά της αντικείμενα και έφυγε από το σπίτι, χωρίς να δώσει άλλα σημεία ζωής από τις 25 Μαΐου και έπειτα...» κατέθεσε χαρακτηριστικά στους αστυνομικούς.

Οπως αναφέρεται στο διαβιβαστικό, από την πρώτη στιγμή οι άνδρες της Ασφαλείας διέκριναν «αμηχανία αλλά και αντιφάσεις στα λεγόμενα» του συνταξιούχου, με αποτέλεσμα να ερευνήσουν με άλλα δεδομένα την κατά τα αλλά «απλή υπόθεση εξαφάνισης». Το τοπίο άρχισε να ξεκαθαρίζει το περασμένο Σάββατο, όταν οι αστυνομικοί κάλεσαν τη 44χρονη κόρη του ζευγαριού, η οποία διέμενε με τους γονείς της στο σπίτι.

Η κόρη του

Στην κατάθεση που έδωσε η γυναίκα, είπε ότι είχε να δει τη μητέρα της από την ημέρα που το ζευγάρι πήγε στο εξοχικό τους στο Σοφικό Κορινθίας, και αποκάλυψε ότι ο πατέρας της είχε προσπαθήσει να την «αποτρέψει να εμφανιστεί στο τμήμα προκειμένου να δώσει κατάθεση». Μάλιστα, η 44χρονη υποστήριξε ότι ο πατέρας της της είπε «η μαμά εξαφανίστηκε στις 21 Μαΐου», ενώ ο 71χρονος στους αστυνομικούς είχε δηλώσει ως ημερομηνία εξαφάνισης την 25η Μαΐου!

Αμέσως, κλιμάκιο ανδρών της Ασφαλείας πήγε στο εξοχικό του 71χρονου και τον βρήκε τη στιγμή που έφευγε από εκεί με το αυτοκίνητό του. Οι αστυνομικοί τον οδήγησαν στο εσωτερικό του σπιτιού, όπου τον ανέκριναν για ακόμη μία φορά. Μια καρέκλα με ίχνη αίματος έκανε συντριπτικό το βάρος των στοιχείων σε συνδυασμό με τις αντιφάσεις στις οποίες είχε υποπέσει! Ετσι, αναγκάστηκε να ομολογήσει το φρικτό έγκλημα και να περιγράψει πώς το διέπραξε «Καθότανε σε αυτή την καρέκλα στην αυλή η γυναίκα μου. Την πλησίασα από πίσω κρατώντας ένα σφυρί και άρχισα να τη χτυπώ στο κεφάλι. Της έδωσα χτυπήματα και με δύο μαχαίρια που πήρα από την κουζίνα!» είπε.

Στη συνέχεια παραδέχθηκε ότι τύλιξε με ένα κομμάτι νάιλον το πτώμα, το μετέφερε στο νεκροταφείο του Σοφικού και το έθαψε στον οικογενειακό τάφο που είχε αγοράσει! Μάλιστα, την επόμενη ημέρα της δολοφονίας επέστρεψε στη Νέα Ιωνία, πήγε στο καφενείο της γειτονιάς του και έπαιζε ατάραχος χαρτιά με τους φίλους του!

Οι αστυνομικοί, ανοίγοντας τον τάφο, βρήκαν το πτώμα της άτυχης γυναίκας σε προχωρημένη σήψη.

Διαβάστε παρακάτω τη συνέχεια:

«Το πρωί τον χαιρέτησα και έπειτα έμαθα ότι σκότωσε τη γυναίκα του!»

Στη γειτονιά του 71χρονου στη Νέα Ιωνία ουδείς μπορεί να πιστέψει πώς ο ήσυχος γείτονας που έμενε μαζί με τη γυναίκα του και τα παιδιά τους πάνω από 30 χρόνια στην οδό Τριπόλεως έφτασε στο σημείο να σκοτώσει τη σύζυγό του, στο εξοχικό τους στο Σοφικό.

«Τον γνωρίζω 15 χρόνια, αφού τον είχα πελάτη. Ηταν κλειστός χαρακτήρας και ερχόταν στο γραφείο για τη φορολογική δήλωσή του. Ηταν φραγκοφονιάς, δυσκολευόταν πολύ με τα χρήματα. Γνώριζα και τη γυναίκα του. Οταν έμαθα ότι κάποιος δολοφόνησε τη γυναίκα του, δεν πήγε το μυαλό μου ότι ήταν ο Βασίλης» λέει στην «Espresso» ο κ. Γιάννης, λογιστής του συζυγοκτόνου (φωτό πάνω).

Ο Κώστας (φωτό κέντρο), ο οποίος διατηρεί κάβα κοντά στο σπίτι του 71χρονου, επισημαίνει πως δεν είχε δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα. «Το πρωί τον χαιρέτησα και έπειτα έμαθα ότι σκότωσε τη γυναίκα του! Τι να πω; Μου φαίνεται απίστευτο. Η γυναίκα ήταν εξαιρετική. Ερχόταν εδώ, έπαιρνε πετιμέζι και έφτιαχνε κουλουράκια. Εχει τρεις εγγονές, τρεις μικρές πριγκίπισσες. Δεν τους είχα ακούσει να τσακώνονται ποτέ».

Φίλοι και γνωστοί του 71χρονου στο καφενείο μιλούν για έναν φιλήσυχο άνθρωπο, ο οποίος πήγαινε συχνά εκεί και ήταν πολύ καλός στην παρέα. «Τον Βασίλη τον ξέρω γιατί έχω κρεοπωλείο στην περιοχή. Ψώνιζε από το μαγαζί, έχει οικογένεια, έχει εγγόνια. Την Τετάρτη μαζευτήκαμε τέσσερα άτομα και παίξαμε χαρτιά, χωρίς κανένα πρόβλημα, τελειώσαμε, μας καληνύχτισε και έφυγε» τονίζει ο Γιώργος (φωτό κάτω), ο οποίος είναι φίλος του 71χρονου συζυγοκτόνου.

ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα