Υπαίθριος (!) οίκος ανοχής στα χωράφια

12:25 6/6/2016 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΥπαίθριος (!) οίκος ανοχής στα χωράφιαΔευτέρα, Ιούνιος 6, 2016 - 12:24

Ροζ μπίζνες στα θερμοκήπια με τις φράουλες στην Ηλεία

Ερωτικές «υπηρεσίες» επί πληρωμή και κάτω από το... φως των αστεριών προσέφεραν δύο Βουλγάρες, που είχαν στήσει υπαίθριο πορνείο στο δάσος της Στροφυλιάς μαζί με δυο συμπατριώτες τους, οι οποίοι τις εξωθούσαν στην πορνεία και τους εξασφάλιζαν «πελατεία»!
Οπως φαίνεται, η επιχείρηση που είχε στηθεί με φόντο το μοναδικό είδος πεύκων του δάσους, ήταν ιδιαίτερα κερδοφόρα και δίχως ιδιαίτερα έξοδα, καθώς

τα μόνα που χρειάζονταν ήταν μερικές ντουζίνες... προφυλακτικών και πακέτα με μωρομάντιλα, αφού ο υπαίθριος οίκος ανοχής δεν διέθετε τουαλέτα και λουτρό!

Και ενώ όλα λειτουργούσαν κανονικά, οι αστυνομικοί του τμήματος Βάρδας έκαναν νυχτερινή έφοδο στην περιοχή αξιοποιώντας τις πληροφορίες που είχαν και τους έπιασαν όλους επ' αυτοφώρω. Στο σκηνικό που είχε στηθεί μέσα στο δάσος οι «πελάτες» ήταν τέσσερις εργάτες από το Μπανγκλαντές, που εργάζονταν στα φραουλοχώραφα στην ευρύτερη περιοχή της Βουπρασίας. Την ώρα της εφόδου της Αστυνομίας είχαν μόλις φτάσει και αιφνιδιάστηκαν. Εκτός του ότι έμειναν... με τη χαρά, οι τρεις εξ αυτών είχαν έρθει παράνομα στη χώρα και χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα κι έτσι συνελήφθησαν και θα απελαθούν. Μόνο ο τέταρτος βρίσκεται νόμιμα στη χώρα και αφέθηκε ελεύθερος.

Ελεύθερες αφέθηκαν και οι δύο Βουλγάρες ηλικίας 33 και 41 ετών, καθώς η πορνεία αποτελεί πταίσμα, σύμφωνα με τη νομοθεσία. Οι δύο ομοεθνείς τους, ηλικίας 33 και 40 ετών, συνελήφθησαν και κατηγορούνται για μαστροπεία. Το πόσο αποδοτικό ήταν το υπαίθριο πορνείο φαίνεται από το γεγονός ότι στην κατοχή της μιας γυναίκας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1.670 ευρώ και ενός από τους μαστροπούς άλλα 1.325 ευρώ!

Keywords
Τυχαία Θέματα