Ξεπουπουλιάστηκαν με το φόρεμα της Νομικού

SHOWBIZΞεπουπουλιάστηκαν με το φόρεμα της ΝομικούΤρίτη, Δεκέμβριος 23, 2014 - 17:25

Η μάχη της... κόπιτσας άρχισε στο «Dancing with the stars 5»! Αφορμή; Η δημιουργία υψηλής ραπτικής του οίκου Laskos by Melis, την οποία επέλεξε να φορέσει η Δούκισσα Νομικού. Το μακρύ φόρεμα με τη nude βάση, πάνω στην οποία υπήρχαν απλικαρισμένα περίτεχνα κόκκινα λουλούδια καλύπτοντας στην ουσία τα επίμαχα σημεία του κορμιού της, άναψε

«φωτιές» στα ατελιέ, κυρίως σε εκείνο του Βασίλειου Κωστέτσου.
Ο designer, με ανάρτησή του στο Instagram επιτέθηκε στο σχεδιαστικό δίδυμο Κωνσταντίνος Μελής - Γιάννης Λάσκος κάνοντας λόγο για αντιγραφή του σχεδίου από ιστοσελίδα που διαθέτει στην αγορά εξαιρετικές αντιγραφές ρούχων επώνυμων -και ακριβών- οίκων, επισημαίνοντας στη συνέχεια πως η αρχική «σύλληψη» ήταν του διεθνούς φήμης Λιβανέζου Elie Saab.

Δημιουργία
Ωστόσο η πρωτότυπη δημιουργία είναι του συμπατριώτη του Zuhair Murad και μάλιστα ανήκει στη νυφική συλλογή φθινόπωρο - χειμώνας 2011-2012! «Μόνο ξεραζόλ! Μπορεί να νιώθω ντροπή! Να λέγονται και Ελληνες σχεδιαστές. Μπορείτε, φίλες μου, να το αγοράσετε με 140 δολάρια και σε όλα τα χρώματα. Και φυσικά σε πολύ καλή ποιότητα. Οχι τούλι Μοναστηράκι» έγραψε ο Βασίλειος, ο οποίος συνόδευσε το σχόλιό του και με την ανάλογη φωτογραφία. Αμέσως άρχισαν οι αναρτήσεις από τους followers, στους οποίους ο σχεδιαστής έσπευσε να επισημάνει ότι «η Δούκισσα είναι καλλονή, αναδεικνύει τα πάντα». Ο Λάκης Γαβαλάς ήταν εκείνος που πήρε άμεσα το μέρος των δύο Ελλήνων σχεδιαστών και μιλώντας στις κάμερες άφησε αιχμές εναντίον του Βασίλειου Κωστέτσου, ότι μέσω αυτής της ανάρτησής του θέλησε να βρεθεί ξανά στην επικαιρότητα. «Κάποιος για να βγει στην επιφάνεια μπορεί να λέει ό,τι θέλει» είπε ο κριτής του «DWTS5», ρίχνοντας... λάδι στη φωτιά.

Να πούμε ότι η συγκεκριμένη δημιουργία των Melis by Laskos κεντήθηκε με 19.000 μικρούς κόκκινους κρυστάλλους, ενώ θυμίζουμε ότι αίσθηση είχε προκαλέσει και το φόρεμα το οποίο είχε φορέσει στο προηγούμενο live η Δούκισσα, διά χειρός Σήλιας Κριθαριώτη, που θύμισε εκείνο το οποίο είχε επιλέξει η Rihanna σε πρωτοχρονιάτικο πάρτι, το 2010, με υπογραφή Louise Golding. Οσο για το διαγωνιστικό μέρος, η Μαρία Ηλιάκη ήταν εκείνη που αποχώρησε στο 9ο live, το οποίο σημείωσε τηλεθέαση 26,8% στο σύνολο και 22% στα νεανικά κοινά, νούμερα εμφανώς ανεβασμένα μετά το τέλος του «Music School» του Mega.

Τα φτερά του Λάκη
ΜΕΤΑ την παρουσιάστρια εκείνος που συγκέντρωσε τα βλέμματα πάνω του ήταν -ποιος άλλος;- ο Λάκης Γαβαλάς! Ο επιχειρηματίας εμφανίστηκε με κάπα στολισμένη με... φτερά, πολλά φτερά! Κανονικά δεν θα έπρεπε να μας σοκάρει η επιλογή του, αφού αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται με εκκεντρική δημιουργία στο show. Ωστόσο, το συγκεκριμένο ρούχο προκάλεσε διάφορα σχόλια, με περισσότερα εκείνα που έκαναν λόγο για... ορνιθοτροφείο! Να πούμε πάντως πως η κάπα είναι σχεδιασμένη από τον Σωτήρη Γεωργίου, όπως ο ίδιος αποκάλυψε μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram, και μάλιστα ευχαρίστησε δημοσίως τον designer που του την έδωσε.

Ελισσάβετ Κυρίτση

Keywords
Τυχαία Θέματα