Βέρες στη showbiz!

SHOWBIZΒέρες στη showbiz!Σάββατο, Οκτώβριος 15, 2016 - 15:00

Καλό θα ήταν η showbiz να αρχίσει να... ράβεται, αφού κάποιοι από τους εκπροσώπους της ετοιμάζονται για γλέντια και χαρές! «Η Ευρυδίκη πρόκειται να παντρευτεί τον ξάδερφό μου» ανακοίνωσε περιχαρής στις τηλεοπτικές κάμερες ο Νίκος Βουρλιώτης, ο οποίος αποκάλυψε πως ο αγαπημένος της τραγουδίστριας Μπομπ Κατσιώνης είναι ξάδερφος της συζύγου του Ολγας Καρπαθάκη.

Η Ευρυδίκη, που στεκόταν δίπλα του, άρχισε να γελά αμήχανα, λέγοντάς του πως... ανάβει φωτιές. Ωστόσο, η ίδια

δεν έκανε καμία αποκάλυψη σχετικά με το μυστήριο, αφού θέλει ακόμη να κρατήσει τις λεπτομέρειες για εκείνη και τον μέλλοντα σύζυγό της.

Βουίζει η Κρήτη

Από την άλλη, η Κρήτη... βουίζει πως η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Γιάννης Αθητάκης θα αρραβωνιαστούν το επόμενο διάστημα στο νησί. Η τραγουδίστρια και ο αγαπημένος της, τον οποίο γνώρισε στην παράσταση «Πιαφ», όπου η ίδια πρωταγωνιστούσε κι εκείνος συμμετείχε, έχουν πυκνώσει τις επισκέψεις τους στην Κρήτη, μετά και τις καλοκαιρινές διακοπές τους, ενώ τα ρεπορτάζ μιλούν για επικείμενη επισημοποίηση της σχέσης τους. Αλλωστε, η Ελεωνόρα έχει γνωρίσει τους γονείς του Γιάννη -που είναι απ' το Ηράκλειο-, όπως άλλωστε έχει κάνει κι εκείνος με τον Γιάννη Ζουγανέλη και την Ισιδώρα Σιδέρη.

Μάλιστα, το ζευγάρι πέρασε κάποιες μέρες στη Μύκονο, όπου η οικογένεια της ερμηνεύτριας έχει σπίτι, λόγω της καταγωγής του μπαμπά της.

Keywords
Τυχαία Θέματα