Η Ελλάδα στη δίνη του κυκλώνα

ΡΕΠΟΡΤΑΖΟι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την εβδομάδα που έρχεταιΗ Ελλάδα στη δίνη του κυκλώναΣάββατο, Οκτώβριος 15, 2016 - 15:00

Δύσκολες μέρες για την Ελλάδα φέρνει η φορτισμένη Πανσέληνος το βράδυ της Κυριακής και σε συνδυασμό με το δύσκολο πλανητικό τετράγωνο Αρη - Ουρανού στις 28 Οκτωβρίου ανατρέπει τα μέχρι στιγμής δεδομένα.

ΑΠΟ

ΤΟΝ
ΘΑΝΟ ΜΑΚΡΟΓΑΜΒΡΑΚΗ

Oπως αναφέρει η πολιτική αστρολόγος Δήμητρα Παπανικολοπούλου, η χώρα μας μπαίνει στη δίνη του κυκλώνα του διεθνούς «γίγνεσθαι», ενώ οι εξελίξεις θα σημάνουν την αρχή μιας περιόδου με πολιτικό ενδιαφέρον.

«Η Μαύρη Σελήνη θα σημάνει την έναρξη της αφύπνισης και των παγκόσμιων αλλαγών, ενώ η Πανσέληνος και το τετράγωνο Αρη - Ουρανού φέρνει στο προσκήνιο κύκλο εκπλήξεων και σημαντικών γεγονότων» τονίζει η πολιτική αστρολόγος, εκπρόσωπος της American Federation of Astrologers, Δήμητρα Παπανικολοπούλου και συνεχίζει: «Η κατάσταση θα μπορούσε να παρομοιαστεί με το θηλυκό που κυοφορεί τον σπόρο της νέας ζωής προς το φως. Ομως μία εγκυμοσύνη έχεις εξάρσεις και νηνεμίες, άλλοτε σαν ηφαίστειο και άλλοτε σαν ήρεμη θάλασσα. Ετσι θα μοιάζει το σκηνικό και αυτό γιατί οι πλανητικές κινήσεις παράλληλα με τη “φλεγόμενη” Σελήνη δημιουργούν εκρηκτικό μείγμα».

«Σκάνδαλα-σοκ»

Ανάμεσα στις πλανητικές κινήσεις ενδιαφέρον έχουν η είσοδος του Δία στο ζώδιο του Ζυγού και του Αρη στο ζώδιο του Αιγόκερου: «Ο Δίας στον Ζυγό φέρνει πολιτικά και δικαστικά σκάνδαλα που θα σοκάρουν αλλά και διπλωματικές επιτεύξεις που ρυθμίζουν νευραλγικά ζητήματα. Ο Αρης στο ζώδιο του Αιγόκερου σε συνδυασμό με την Πλουτώνια θα σημάνει μια ισχυρή προειδοποιητική σήμανση για τρομοκρατικά χτυπήματα ή και δολοφονίες ηγετών».

Οπως αναφέρει η κυρία Παπανικολοπούλου, σε πλανητικό επίπεδο αρχίζει μπαράζ φυσικών φαινομένων! Σε ό,τι έχει σχέση με την Πανσέληνο στην 23η μοίρα του Κριού που θα ευθυγραμμιστεί με Ουρανό και Εριδα: «Πρόκειται για μια Πανσέληνο υψηλά φορτισμένη. Ομαδικές εκτελέσεις και επιθέσεις αυτοκτονίας είναι πιθανόν να προκαλέσουν πόλεμο και η Ελλάδα ξεκάθαρα πλέον μπαίνει στη δίνη του κυκλώνα! Η αρχή του πολιτικού τέλους του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα (φωτό) έφτασε, Δικαιοσύνη και Εκκλησία αποκτούν συγκρουσιακές σχέσεις με την ηγεσία. Η Ελλάδα καλείται να συναντηθεί με την Ιστορία της».

Οπως επισημαίνει η ίδια, πυροδότηση στις εξελίξεις δίνει στις 28 Οκτωβρίου το τετράγωνο Αρη - Ουρανού στην 22η μοίρα του Αιγόκερου, «με εξεγέρσεις και αίτημα του βασανισμένου λαού για ελευθερία».

Τη δυνατή όψη της Πανσελήνου θα βιώσουν και άλλες χώρες: «Επιθέσεις και φυλετικές συγκρούσεις σε Σικάγο, Ιλινόις, Νέα Υόρκη. Απόπειρα δολοφονίας του Ντόναλντ Τραμπ, πλήγμα στο χρηματοπιστωτικό σύστημα στη Γερμανία και επιθέσεις στο Ντίσελντορφ. Στην Τουρκία οικονομικοπολιτικά σκάνδαλα και τρομοκρατικό χτύπημα και σε
Αγγλία - Γαλλία, πολιτικά ξεσκεπάσματα και επιθέσεις από μυστικούς πράκτορες».

Διαβάστε παρακάτω:

Πώς θα επηρεαστούν τα ζώδια

Πώς θα επηρεαστούν τα ζώδια

■ Κριός
Ερχονται εκπλήξεις! Γνωριμίες πιθανόν να εξελιχθούν σε ερωτικές περιπέτειες. Προσοχή στα εργασιακά. Η ανασφάλεια ίσως δημιουργήσει προβλήματα.

■ Ταύρος
Σταθεροποίηση και ηρεμία στον ερωτικό τομέα. Στα επαγγελματικά, άνοδος. Εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία!

■ Δίδυμοι
Αλλαγές στην επαγγελματική σας ζωή, γι' αυτό προσέξτε. Πιθανό να εμφανιστεί νέο πρόσωπο που θα παίξει καθοριστικό ρόλο.

■ Καρκίνος
Δύσκολες μέρες με αστάθεια. Νέες συνεργασίες στα επαγγελματικά, γι' αυτό προσοχή, όπως και στα οικονομικά.

■ Λέων
Μέρες αφιερωμένες στον έρωτα. Τον απολαμβάνετε! Μια επαγγελματική επένδυση που ίσως είχατε στο μυαλό σας τώρα ευνοείται.

■ Παρθένος
Ευνοϊκή εβδομάδα: Τα επαγγελματικά πάνε περίφημα, τα οικονομικά είναι σε ανοδική τροχιά. Καιρός να ασχοληθείτε με την προσωπική σας ζωή.

■ Ζυγός
Μπερδεμένη περίοδος. Η είσοδος του Δία στο ζώδιο θα φέρει αλλαγές. Πιθανόν να προχωρήσετε σε αγορές που θέλατε να πραγματοποιήσετε.

■ Σκορπιός
Δημιουργούνται νέες καταστάσεις και γίνονται άνω κάτω πράγματα που θεωρούσατε τακτοποιημένα. Πιθανά οικονομικά προβλήματα. Προσοχή στα ερωτικά!

■ Τοξότης
Παρά τη συναισθηματική αστάθεια, οι υπόλοιποι τομείς παραμένουν σταθεροί. Ούτε λύνονται προβλήματα ούτε θα υπάρξουν νέα.

■ Αιγόκερως
Τα δύσκολα μάλλον πέρασαν! Στα εργασιακά, που κυριαρχούν, παρουσιάζονται ευκαιρίες. Ισως υπάρξει νέος έρωτας.

■ Υδροχόος
Εβδομάδα με εκπλήξεις και απρόβλεπτα. Μπορεί να πετύχετε πολλά, γι' αυτό προσπαθήστε. Ο αισθηματικός τομέας σταθεροποιείται με νέα σχέση.

■ Ιχθύες
Εστιάζετε το ενδιαφέρον σε επαγγελματικά και ερωτικά. Οσοι είχαν δυσκολίες στα αισθηματικά θα αντιμετωπίσουν γεγονότα που θα βοηθήσουν σε οριστικές αποφάσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα