«Το λάθος μου»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ«Το λάθος μου»Παρασκευή, Οκτώβριος 14, 2016 - 19:58

Από τον
Γιώργο Αδαμόπουλο

Hπραγματικότητα αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκός αρχίζει απόψε (21.15, NS2) τη φετινή «περιπέτειά» του στην Ευρωλίγκα, φιλοξενώντας στο ΟΑΚΑ τη Ζαλγκίρις Κάουνας, με δεδομένη την απουσία του τραυματία Μάικ Τζέιμς, αλλά και του... κατά πάσα πιθανότητα νεοφερμένου αντικαταστάτη του Ομάρ Κουκ. Η φαντασία στο «πράσινο» στρατόπεδο, πάντως, δεν κοιτά μόνο

το μέλλον στη διοργάνωση.

Χθες θυμήθηκε και το παρελθόν. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, σε συνέντευξη στην ισραηλινή ιστοσελίδα walla.co.il, επισήμανε: «Το μεγαλύτερο λάθος μου είναι ότι στα τέλη της σεζόν 2013-14 δεν πήρα τον κόουτς Πίνι Γκέρσον!»

Ταυτόχρονα, εξήγησε ότι ο άλλοτε τεχνικός των Μακάμπι Τελ Αβίβ και Ολυμπιακού «είναι ο κορυφαίος προπονητής στα 40' ενός αγώνα. Ισως να το δούμε να συμβαίνει τα επόμενα χρόνια»...

Ο ίδιος αποθέωσε τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, λέγοντας ότι «είναι κάτι μεγαλύτερο από το μπάσκετ», τόνισε ότι «κάναμε τα πάντα για να πείσουμε τον Διαμαντίδη να αλλάξει γνώμη» και κατέληξε: «Ο πατέρας μου Παύλος Γιαννακόπουλος μου έδωσε πλεονέκτημα γνώσης, αφού ήταν 25 χρόνια στον σύλλογο. Δεν είμαι απλώς πρόεδρος, αλλά και οπαδός».

Με Ζαλγκίρις

Ο Παναθηναϊκός περιμένει σήμερα τη Ζαλγκίρις του κόουτς -και άλλοτε «πράσινου» γκαρντ- Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, με τον Αργύρη Πεδουλάκη να επικεντρώνεται στο ματς, αλλά να επιβεβαιώνει το θέμα της απόκτησης του Κουκ, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μιλάμε γι' αυτούς που θα παίξουν και μόνο. Τα ρεπορτάζ, πάντως, δεν είναι μακριά από την πραγματικότητα, οπότε δεν χρειάζεται να τα διορθώσουμε». Από την πλευρά του ο Γιάννης Μπουρούσης ξεκαθάρισε: «Κοιτάμε μόνο τη Ζαλγκίρις και όχι τον Ολυμπιακό (σ.σ.: εν όψει του ντέρμπι της Δευτέρας)».

Η σημερινή, τρίτη «πράξη» της 1ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας περιλαμβάνει επίσης τους αγώνες: Ούνικς Καζάν - Μπαρτσελόνα (19.00, NS3), Φενερμπαχτσέ - Μπάμπεργκ (20.30, NS4), Μπασκόνια - Εφές (22.00, NS1).

Keywords
Τυχαία Θέματα