«Βαρουφάκης» από τας Σέρρας

ΡΕΠΟΡΤΑΖ«Βαρουφάκης» από τας ΣέρραςΠαρασκευή, Δεκέμβριος 25, 2015 - 14:00

Ο trendy αντιδήμαρχος της πόλης Ηλίας Γκότσης μαγνητίζει τα βλέμματα με τα πολύχρωμα φουλάρια και κοστούμια του!

Ο φακός τον «θέλει» και ο ίδιος ποζάρει με άνεση μοντέλου! Σχεδόν πάντα «κουβαλά» την τελευταία λέξη της μόδας και συγκαταλέγεται στους πιο κομψούς πολιτικούς! Με τα μαλλιά καρφάκια, τα πολύχρωμα φουλάρια και τα κοστούμια του, ο αντιδήμαρχος Εργων και Υποδομών - Καθημερινότητας και Ποιότητας Ζωής του Δήμου Σερρών Ηλίας Γκότσης μαγνητίζει τα βλέμματα.

ΑΠΟ

ΤΟΝ ΜΑΡΙΟ ΠΕΤΜΕΖΑ

Οπως λέει και ο ίδιος, τον συγκρίνουν συχνά με τον... Γιάνη Βαρουφάκη! Ο trendy αντιδήμαρχος είναι αγαπητός στην πόλη του, αφού εκλέγεται ανελλιπώς στον δήμο από το 1990. Πριν αφήσει τη θέση του καθηγητή μαθηματικών για να ασχοληθεί με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, οι μαθητές του τον ψήφιζαν ως τον πιο καλοντυμένο καθηγητή! Ο «Βαρουφάκης» των Σερρών είναι λάτρης της γυμναστικής, παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών, ενώ δεν αποκαλύπτει την ηλικία του. «Τα αστέρια δεν έχουν ηλικία» λέει χαριτολογώντας ο ίδιος. «Το θέμα του ντυσίματος είναι για μένα τρόπος ζωής. Δεν έχει αλλάξει τίποτα πάνω μου. Ετσι ήμουν πάντα και αυτό το ξέρουν οι συμπολίτες μου. Πιστεύω ότι το ρούχο, είτε φθηνό είτε ακριβό, πρέπει να ξέρεις να το υποστηρίζεις. Αρα, να έχεις γνώση τι πρέπει να φορέσεις και τι όχι. Πρέπει να το 'χεις, που λένε! Είναι θέμα γούστου και αγάπης για το σωστό ντύσιμο» σημειώνει στην «Espresso» ο αντιδήμαρχος.

Σχετικά με τον Γιάνη Βαρουφάκη, ο κ. Ηλίας Γκότσης αποφεύγει τη σύγκριση: «Καθένας μας έχει το δικό του μοναδικό και ξεχωριστό στιλ, που τον κάνει να αισθάνεται ελεύθερα και όμορφα». Παρά το φορτωμένο πρόγραμμά του, βρίσκει πάντα χρόνο για το γυμναστήριο ώστε να διατηρείται σε άριστη φυσική κατάσταση. «Σε καθημερινή βάση γυμνάζομαι με βάρη και αερόβια. Παλιότερα έκανα και kick boxing. Και η γυμναστική είναι τρόπος ζωής, κάτι που με ξεκουράζει και αποβάλλω το στρες. Δεν αισθάνομαι καλά όταν οι ανειλημμένες υποχρεώσεις δεν μου επιτρέπουν να πάω στο γυμναστήριο» λέει.

Πεζόδρομος στο ιστορικό κέντρο

Οσο για τα καθήκοντά του στον δήμο, περιγράφει: «Σήμερα εκτελούνται έργα περίπου 30.000.000 ευρώ από διάφορα προγράμματα του ΕΣΠΑ, όπως πεζοδρομήσεις στο εμπορικό και ιστορικό κέντρο της πόλης, βιοκλιματικές αναβαθμίσεις και αναπλάσεις, έργα περιβαλλοντικών υποδομών και πολλά άλλα. Στόχος της δημοτικής Αρχής είναι να κάνει μια πόλη ελκυστική, ποιοτική, που με τις παρεμβάσεις της να προσελκύει επισκέπτες από την υπόλοιπη Ελλάδα και τις γειτονικές χώρες».

Keywords
Τυχαία Θέματα