Χώρισαν σε τρεις μήνες

SHOWBIZΕιδύλλιο εξπρέςΧώρισαν σε τρεις μήνεςΠαρασκευή, Δεκέμβριος 25, 2015 - 14:00

Σκουρλή και Παντίδος πήραν απόφαση να βάλουν τέλος στη σχέση τους

Τρεις μήνες και κάτι ψιλά... Τόσο κράτησε το ειδύλλιο του Νίκου Παντίδου με την Κατερίνα Σκουρλή.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Ο γοητευτικός ποδοσφαιριστής και η Μις Γιανγκ 2009 επανεντάχθηκαν πριν από μερικές ημέρες στο κλαμπ των εργένηδων της εγχώριας σόουμπιζ. Σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφασή τους να χωρίσουν ελήφθη από κοινού, έπειτα από μια συζήτηση εφ' όλης της ύλης που είχαν οι δυο τους. Τον πρώτο καιρό, ο ενθουσιασμός τους ήταν

τόσο μεγάλος, που τους εμπόδισε ν' αντιληφθούν την ασυμφωνία στους χαρακτήρες τους.

Τα πρώτα «σύννεφα»

Ωστόσο, μόλις ο Νίκος άρχισε τα ταξίδια στο εξωτερικό προκειμένου να συζητήσει το ενδεχόμενο συνεργασίας με τους ιθύνοντες ποδοσφαιρικών ομάδων, εμφανίστηκαν και τα πρώτα «σύννεφα» στη σχέση τους.

Στη συνέχεια ξεκίνησαν οι γκρίνιες, καθώς -όπως λέει και μια παροιμία- «μάτια που δεν βλέπονται γρήγορα λησμονιούνται». Τόσο ο Παντίδος όσο και η Σκουρλή, όμως, είναι άνθρωποι που δεν επιθυμούν να αναλώνονται σε τέτοιου είδους καταστάσεις στην προσωπική τους ζωή. Βλέποντας διαφορές, οι οποίες φάνταζαν στα μάτια τους αξεπέραστες, ζύγισαν τα υπέρ και τα κατά αυτής της σχέσης και αποφάσισαν να μείνουν φίλοι.

Την είδηση του χωρισμού τους επιβεβαίωσε στην «Espresso» άνθρωπος από το φιλικό περιβάλλον τους, συμπληρώνοντας ότι, παρά το γεγονός ότι δεν συνδέονται πλέον αισθηματικά, εξακολουθούν να τηλεφωνιούνται, αλλά και να κάνουν παρέα ενίοτε. Η Κατερίνα, η οποία ασχολείται επιλεκτικά με το μόντελινγκ, αφού εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος σε εταιρία, εμφανίστηκε πρόσφατα σε κοσμική εκδήλωση και μαγνήτισε τα φλας, καθώς φορούσε ένα σούπερ μίνι. Οσο για τον Παντίδο; Θα βρίσκεται στην Αθήνα κατά τη διάρκεια των γιορτών, καθώς αμέσως μετά ενδέχεται να πάρει μεταγραφή σε ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα