Βαριά ονόματα στην ατζέντα της «αφέντρας»

ΡΕΠΟΡΤΑΖΒαριά ονόματα στην ατζέντα της «αφέντρας»Δευτέρα, Αύγουστος 11, 2014 - 13:16

Τρόμος στον κόσμο της showbiz, αλλά και στη high society της βορείου Ελλάδας επικρατεί μετά την εξιχνίαση της άγριας δολοφονίας της 34χρονης «αφέντρας του σεξ», που σφαγιάστηκε από τον 28χρονο Ουκρανό πελάτη της!
Και αυτό γιατί στον αιματοβαμμένο ειδικά διαμορφωμένο χώρο που εντοπίστηκε στο διαμέρισμά της, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, οι αστυνομικοί βρήκαν -μεταξύ άλλων- και κατάσχεσαν την... ατζέντα της: ένα κόκκινο σημειωματάριο στο οποίο η ιερόδουλη έγραφε τα ονόματα των εκλεκτών πελατών της που την επισκέπτονταν συχνά για να τους προσφέρει τις σαδομαζοχιστικές της υπηρεσίες. Αγρια παιχνίδια, για τα οποία πλήρωναν έως και 1.000 ευρώ, προκειμένου να απολαύσουν επί μία περίπου ώρα ηδονή και πόνο!

Η καυτή ατζέντα της 34χρονης από τη Βουλγαρία, σύμφωνα με πληροφορίες, περιλαμβάνει «τρανταχτά» ονόματα της πόλης και όχι μόνο. Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που την έχουν στα χέρια τους την κάνουν φύλλο και φτερό προκειμένου να διαπιστώσουν αν προκύπτουν αξιόποινες πράξεις ή αν έχουν βρεθεί μπροστά σε κύκλωμα πορνείας.
Η 34χρονη φέρεται να κρατούσε αναλυτικά στοιχεία για τους επωνύμους της Θεσσαλονίκης που περνούσαν το κατώφλι του σπιτιού της. Η ατζέντα «καίει» επιχειρηματίες, δικηγόρους και golden boys διαφημιστικών εταιριών της βορείου Ελλάδος, οι οποίοι έχουν χάσει τον ύπνο τους μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Οπως είχε αποκαλύψει σε δημοσίευμά της η «Espresso», η 34χρονη «αφέντρα του σεξ» πλήρωσε με την ίδια της τη ζωή τις σαδομαζοχιστικές υπηρεσίες που πρόσφερε σε έναν 28χρονο πελάτη της. Ο νεαρός, μην αντέχοντας τα άγρια ερωτικά παιχνίδια και τον πόνο, της ζήτησε να σταματήσει. Εκείνη, όμως, δεν υπάκουσε. Και το πλήρωσε με αίμα... Ο πελάτης τής έκοψε τον λαιμό με ένα μαχαίρι.
Το έγκλημα είχε διαπραχθεί στις 10 Ιανουαρίου του 2014 και εξιχνιάστηκε μόλις την περασμένη Πέμπτη.
Η Βουλγάρα εκδιδόταν παράνομα και κρυφά μέσα στο σπίτι της, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, αντί αμοιβής και είχε πελάτες με περίεργες σεξουαλικές προτιμήσεις. Μάλιστα, παρά το γεγονός ότι ήταν παντρεμένη, ο σύζυγός της ισχυρίζεται πως δεν γνώριζε τι έκανε όταν εκείνος έλειπε στη δουλειά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ανακρινόμενος φέρεται να υποστήριξε ότι τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του είχαν φτιάξει τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο για δική τους ευχαρίστηση, καθώς τους άρεσαν τα σαδομαζοχιστικά παιχνίδια. Ο άνδρας όμως έλειπε καθημερινά από το σπίτι αρκετές ώρες, καθώς εργαζόταν σκληρά και δεν είχε αντιληφθεί ότι η γυναίκα του πρόσφερε τις περίεργες ερωτικές προτιμήσεις της αντί αμοιβής σε πελάτες με τα ίδια γούστα.

Γιούλη Σταρίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα