Τσάντες για όλα τα γούστα

SHOWBIZΤσάντες για όλα τα γούσταΠέμπτη, Μάρτιος 16, 2017 - 18:14

Η τσάντα είναι ίσως το πιο απαραίτητο αξεσουάρ της γυναικείας γκαρνταρόμπας και τόσο αγαπημένο, που αγγίζει τα όρια του φετίχ. Το σχήμα, το μέγεθος, το υλικό κατασκευής έχει πολλές φορές ταυτιστεί με μεγάλους οίκους μόδας, ενώ υπάρχουν σχέδια που αγαπήθηκαν και ανέβηκαν στο βάθρο του κλασικού. Φέτος, οι πασαρέλες επέδειξαν έναν πλουραλισμό που μπορεί να βολέψει όλα τα γούστα. Είτε σας αρέσει να μεταφέρετε όλο το μπουντουάρ σας μαζί είτε μόνο τα απαραίτητα, τα είδη που προτείνονται από τους σχεδιαστές για το 2017 καλύπτουν όλα τα

γούστα και τις ανάγκες με στιλ.

Για εσάς που σε κάθε εμφάνισή σας θέλετε να δείχνετε εκκεντρική με μια πινελιά νεανικής δροσιάς, μια μικρού σχετικά μεγέθους, μονόχωρη, σε παραλληλόγραμμο σχήμα και έντονο φλούο χρώμα είναι ό,τι πρέπει. Στην κατηγορία αυτή ανήκει η τσάντα Devine του Christopher Kane. Αν, όμως, θέλετε να κυκλοφορείτε με τσάντα... υπερπαραγωγή, όπως η τσάντα Dionysus του οίκου Gucci, είναι μια επιλογή που θα δικαιώσει το μαξιμαλιστικό στιλ σας, αφού η τσάντα που βγήκε στην αγορά το 2015 «ήρθε για να μείνει» και κυκλοφορεί πλέον σε 90 διαφορετικές εκδόσεις. Αντίθετα, εάν είστε σε θέση να περιορίσετε τα μεταφερόμενα στο ελάχιστο (τηλέφωνο, πιστωτική κάρτα, κλειδιά, κραγιόν), τότε η τσάντα που σας ταιριάζει είναι μια μικροσκοπική τσάντα με κρίκο, όπως αυτή που λάνσαρε ο Simon Miller για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2016 και κράτησε η Εμα Γουότσον για την καμπάνια He for She.

Για όσες θέλετε να έχετε τα πάντα μαζί σας, μια μεγάλη δερμάτινη και πολύχρωμη tote τσάντα, όπως αυτή που πρότεινε ο οίκος Balenciaga, είναι ό,τι πρέπει και ας θυμίζει λίγο τις τσάντες που γέμιζε με καλούδια η θεία σας όταν ερχόταν από το χωριό. Αν, ωστόσο, θέλετε μία από το πρωί έως το βράδυ, ιδανική επιλογή αποτελεί και η σικάτη Bao Bao του Issey Miyake, που παραμένει στη μόδα γιατί κάθε χρόνο βγαίνει στο χρώμα της μόδας.

Για σας που θέλετε μια κομψή και εκλεπτυσμένη επιλογή που να χωρά τα βασικά, μία δερμάτινη μεσαίου μεγέθους με χωρίσματα και προσαρμοζόμενο λουρί, σε γήινες αποχρώσεις του καφέ, είναι η πλέον ασφαλής επιλογή. Αντιπροσωπευτικότερο παράδειγμα είναι η τσάντα Faye της Caroline Issa, μια διαχρονικά κομψή επιλογή παντός καιρού, στιλ και ντυσίματος. Μοδάτη επιλογή είναι και η κόκκινη τσάντα Pierce J.W. Anderson, όπως και η super cool ευέλικτη τσάντα της Loewe, με το σχήμα ακορντεόν, που επεκτείνεται για να αποθηκεύσετε ό,τι επιθυμείτε να έχετε μαζί σας κάθε φορά.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα