Ωραίο στιλ

SHOWBIZΩραίο στιλΠέμπτη, Μάρτιος 16, 2017 - 18:02

Σκουλαρίκια με πολλή φαντασία και «ρίσκο»

Ηταν η έκπληξη στις πασαρέλες της χρονιάς και έγινε η τάση της σεζόν: τα διαφορετικά σκουλαρίκια. Με την επιστροφή τους σέταραν τα ρούχα στα σόου των μεγάλων σχεδιαστών και «έκλεισαν το μάτι» στους λάτρεις της μόδας όπως «μπερδεύτηκαν» όμορφα ακόμη και σε αταίριαστους συνδυασμούς.

Σε αντίθετα γεωμετρικά σχήματα, στολισμένα με πολύτιμους λίθους σε λευκό, κόκκινο, πράσινο σμαραγδί, με αντίθετα υλικά κατασκευής, σε ασήμι, χρυσό ή κράμα μετάλλων, αλλά κρεμαστά και υπερμεγέθη, έκλεψαν την παράσταση

στις επιδείξεις. Οπως εξήγησαν οι γνωρίζοντες την πηγή της τάσης, ουσιαστικά όλα έχουν να κάνουν με τη διασκέδαση της σοβαροφάνειας και με την προσθήκη μιας πινελιάς «απροσδόκητου» στο στιλ.

Αν, λοιπόν, είστε επιφυλακτικοί με την τάση αλλά θέλετε να τη δοκιμάσετε, μπορείτε να επιλέξετε μια διακριτική αναντιστοιχία. Σετάκια που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να εξυπηρετήσουν τις τάσεις της σεζόν είναι ιδανικά για σας. Ομως, αν είστε έτοιμοι να πάρετε το μεγάλο ρίσκο, τολμήστε ακριβώς την τάση της σεζόν στο μάξιμουμ.

ΤΡΙΚ ΓΙΑ SUPER ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ

Αν θέλετε τα «ματόκλαδά σας (να) λάμπουν» και να σαγηνεύουν, δώστε προσοχή. Για γυριστές, μακριές και με όγκο βλεφαρίδες, εν αρχή ην το γύρισμα.

Γυρίστε τες με το ειδικό εργαλείο εφαρμόζοντάς το σταθερά μία φορά, όχι δυνατά και κοντά στη βάση τους πριν τις βάψετε. Περάστε μία βάση που θα τις προετοιμάσει για τη μάσκαρα και μεγιστοποιεί το αποτέλεσμά της, προστατεύοντάς τες ταυτόχρονα από τις σκληρές χημικές ουσίες.

Εφαρμόστε το πρώτο στρώμα μάσκαρα οριζόντια από τη βάση προς τις άκρες, περιμένετε 10 δευτερόλεπτα και εφαρμόστε το δεύτερο. Πριν από όλα αυτά, όμως, επιλέξτε μια καλή μάσκαρα ανάλογα με το αποτέλεσμα που επιθυμείτε και κυρίως φροντίστε τες καθημερινά με ένα σέρουμ.

Συλλογή με ρούχα που κάνουν και στους δύο

Μια unisex κολεξιόν δημιούργησε και λανσάρει η εταιρία H&M για χάρη των διαφυλικών. Εκκινώντας από το γεγονός ότι κάθε σεζόν άνδρες και γυναίκες δανείζονται και ανταλλάσσουν μεταξύ τους στοιχεία στο στιλ ντυσίματος, οι σχεδιαστές της εταιρίας εμπνεύστηκαν τη συλλογή Denim United, μια ανεπιτήδευτη unisex συλλογή που θα βγει για πώληση online στην ιστοσελίδα hm.com στις 23 Μαρτίου.

Η σουηδική εταιρία χαρακτηρίζει τη γραμμή normcore, που μεταχειρίζεται «τα ρούχα του και τα ρούχα της» ως ίσα, καταρρίπτοντας τα σύνορα των φύλων και αμφισβητώντας τους καθορισμένους κανόνες του ποιο θεωρείται θηλυκό και ποιο αρσενικό ντύσιμο.

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΤΟ ΣΑΜΠΟΥΑΝ

Πόσες φορές δεν έχετε αναρωτηθεί γιατί θαμπώνει ή αλλοιώνεται το χρώμα στα μαλλιά σας έπειτα από μόλις λίγες ημέρες από τη βαφή τους; Αιτία είναι το σαμπουάν σας.

Η Καναδή hairstylist Ρέιτσελ Τρατς απέδειξε με ένα συγκλονιστικό βίντεο τι συμβαίνει στα μαλλιά, όταν χρησιμοποιείτε λάθος σαμπουάν. Βάζοντας δείγματα βαμμένων μαλλιών σε ποτήρια με νερό και δύο σαμπουάν, ένα για καθαρισμό / λάμψη και ένα για όγκο, διαπίστωσε ότι και τα δύο αλλοίωσαν το χρώμα των μαλλιών σχεδόν αμέσως, ενώ μετέτρεψαν το καθαρό νερό σε γαλακτώδες.

Η Τρατς ανάρτησε το βίντεο στο facebook, το οποίο κατέγραψε πάνω από 5.800.000 προβολές, ενώ «μοιράστηκε» περίπου 50.000 φορές.

Ποιες παγίδες κρύβουν οι «μπάλες» αλάτων!

Μπορεί να αρωματίζουν υπέροχα ή να δίνουν χρώμα στο μπάνιο σας, όμως οι «μπάλες» αλάτων δεν είναι ό,τι καλύτερο για τη «μικρή περιοχή» σας, σύμφωνα με το Βρετανικό Κολέγιο Μαιευτήρων Γυναικολόγων.

Τα αρώματα, τα χρώματα, ακόμη και το glitter που κάποια περιέχουν, μπορεί να αλλάξουν το pH του κόλπου και να προκαλέσουν μολύνσεις, ακόμη και ουρολοιμώξεις. Γι' αυτό επιλέγετε «μπάλες» με φυσικά συστατικά και χρησιμοποιήστε μόνο άχρωμο και άοσμο σαπούνι για τον καθαρισμό της ευαίσθητης περιοχής.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα