Τρομακτικές τούρτες βγαλμένες από θρίλερ

15:27 7/7/2014 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΤρομακτικές τούρτες βγαλμένες από θρίλερΔευτέρα, Ιούλιος 7, 2014 - 15:21

Οι γυναίκες που έχουν αδυναμία στη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική δεν είναι πάντα λάτρεις των χαρούμενων θεμάτων και της... τριανταφυλλένιας έμπνευσης. Η Κριστίν ΜακΚόνελ, αν και εμφανισιακά θα μπορούσε να είναι «καλούπι» για κούκλα, σε επίπεδο οικοκυρικής αποδεικνύεται «σκοτεινή αποκάλυψη».

Η 32χρονη από το Λος Αντζελες έχει 70.000 φανατικούς ακολούθους στο Instagram. Ξετρελαίνονται από το contrast της στιλ 50s νοικοκυράς και των εμπνευσμένων

από μαύρο χιούμορ δημιουργιών της. Γλυκά που αντιγράφουν ανατριχιαστικά πλάσματα από τις ταινίες Alien, αγριεμένες σοκολατένιες φράουλες και άλλες αντίστοιχα τρομακτικές δημιουργίες πρωταγωνιστούν καθημερινά στις φωτογραφίες που ανεβάζει στην εφαρμογή, ενώ έχει κάνει και φωτογράφιση που είναι εμπνευσμένη από την κακοδαιμονία της Παρασκευής και 13.

«Είμαι πολύ παθιασμένη με το στιλ της δεκαετίας του '40, του '50 και του '60. Ωστόσο μου αρέσει και η λίγο χαζή πλευρά της κωμωδίας, όπως τη ζήσαμε τη δεκαετία του '80. Οπότε η δουλειά μου είναι ένας όμορφος αλλά και ανατριχιαστικός συνδυασμός όλων αυτών» εξηγεί η 32χρονη σε συνέντευξη που έχει παραχωρήσει στο Buzzfeed. Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι η ζαχαροπλαστική δεν είναι κάτι που έχει σπουδάσει, αλλά ένα χόμπι, το οποίο απολαμβάνει όταν δεν βγάζει το ψωμί της ως φωτογράφος μόδας.

«Φτιάχνω γλυκά για τους φίλους μου, την οικογένειά μου και για διασκέδαση. Είναι τόσο πολύπλοκη δουλειά που δεν θα ήξερα καν πόσο να τη χρεώσω» εξομολογείται. Πάντως, δεδομένων των αναλογιών της, όπως αποκαλύπτονται στη φωτογράφιση που έχει κάνει με θέμα την Παρασκευή και 13, μάλλον δεν δοκιμάζει και πολύ συχνά τις δημιουργίες της...

Keywords
Αναζητήσεις
τουρτες θριλερ
Τυχαία Θέματα