Το... πήρε ο Σωκράτης το κορίτσι

13:44 7/7/2014 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΟ χορός του Ησαΐα και για τον «πράσινο» ΔιαμαντίδηΤο... πήρε ο Σωκράτης το κορίτσιΔευτέρα, Ιούλιος 7, 2014 - 13:37

Ο γάμος τελικά έγινε, αφού η Εθνική ποδοσφαίρου αποχαιρέτησε το Μουντιάλ της Βραζιλίας μετά τον αποκλεισμό της στη φάση των «16» και έτσι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος και η αγαπημένη του Ξανθή Σταμουλάκη παντρεύτηκαν το περασμένο Σάββατο στο εκκλησάκι του Αγίου Κωνσταντίνου, στο Σούνιο, με κουμπάρο τον Αβραάμ Παπαδόπουλο.

Η νύφη, με καταγωγή από τον Βόλο, έλαμπε μέσα στη νυφική δημιουργία της Μαρίας Κονίδη, ενώ τα μαλλιά και το make up

επιμελήθηκαν ο Στέφανος Βασιλάκης και ο Δημήτρης Δημητρούλης αντίστοιχα. Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός της Ντόρτμουντ φόρεσε κοστούμι του γνωστού σχεδιαστή Δημήτρη Πέτρου.

Μετά το μυστήριο ακολούθησε δεξίωση στο «Cape Σούνιο» με πολλούς πρώην συμπαίκτες του Σωκράτη στην ΑΕΚ, αλλά και διεθνείς στην guest list. Παρών ήταν και ο Χρήστος Χολίδης που συνοδευόταν από τη Χριστίνα Μουστάκα, ο οποίος είναι φίλος του γαμπρού αλλά και κουμπάρος του Γιάννη Μανιάτη.

Ο τραγουδιστής και η συνεργάτιδα του Αντώνη Κανάκη -που εμφανίστηκε με λευκό μίνι φόρεμα- κάνουν πλέον ανοιχτά κοινές εμφανίσεις, χωρίς να ενοχλούνται από τους φωτογραφικούς φακούς. Ανάμεσα στους καλεσμένους είδαμε τον Γιώργο Καραγκούνη, τον Παναγιώτη Ταχτσίδη με την αγαπημένη του Μαριλένα Θεοδωροπούλου, τον Γιάννη Μανιάτη με τη σύζυγο του Ιωάννα Γαλλή, τον Νίκο Κωστένογλου με τη γυναίκα του Χριστίνα, τον Νίκο Γεωργέα, τον Βασίλη Τοροσίδη, αλλά και τον Κώστα Μανωλά συνοδευόμενο από εντυπωσιακή ξανθιά. Την οργάνωση του γάμου είχε αναλάβει η Φαίη Βαλίδη, ενώ τον ανθοστολισμό τόσο της εκκλησίας όσο και του χώρου της δεξίωσης επιμελήθηκε η γνωστή florist designer Εμυ Ντρίζου. Για τη διασκέδαση των καλεσμένων φρόντισε ο γνωστός dj Αλέξης Νιαουνάκης. Το λαμπερό ζευγάρι, επειδή είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένο σε θέματα που αφορούν το παιδί -μια και ο Σωκράτης και η Ξανθή είναι γονείς μιας κορούλας τεσσάρων μηνών- επέλεξε να πάρει μπομπονιέρες από το Χαμόγελο του Παιδιού.

Μετά τον Σωκράτη, σειρά για να χορέψει τον χορό του Ησαΐα παίρνει ο κουμπάρος του Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος στις 12 Ιουλίου θα παντρευτεί την αγαπημένη του Ιωάννα Δέδη.

Σάσα Σταμάτη

Χόρεψε τον Ησαΐα και ο Δημήτρης Διαμαντίδης

Εκτός από τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, άλλος ένας αθλητής μας, από τον χώρο του μπάσκετ όμως, ντύθηκε γαμπρός. Ο Δημήτρης Διαμαντίδης, που είχε κρατήσει τον πολιτικό γάμο του με τη Βερίνα Χιώτη μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, παντρεύτηκε αυτήν τη φορά με παπά και με κουμπάρους!

Το μυστήριο έγινε στο Κτήμα Πεντελικόν στη Βαρυμπόμπη, ενώ αμέσως μετά ακολούθησε δεξίωση με 500 καλεσμένους. Μάλιστα, ο συμπαίκτης του Δημήτρη στον Παναθηναϊκό Βλαντιμίρ Γιάνκοβιτς δεν παρέλειψε να... ενημερώσει διαδικτυακά τους φίλους του για όσα συνέβαιναν το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, καθώς έβγαλε φωτογραφία τον αγχωμένο γαμπρό την ώρα που περίμενε τη γυναίκα της ζωής του, την ανάρτησε στα social media και έγραψε ως σχόλιο: «Πού είναι η νύφη, οέο;».

Η Βερίνα ήταν εντυπωσιακή μέσα στο νυφικό που της έφτιαξε η Μαρία Κονίδη, τα μαλλιά της είχαν την υπογραφή του Τέλη, ενώ το καλοκαιρινό make up έκανε η Κερασία Κούη. Να πούμε ότι το ζευγάρι έχει μια κορούλα, την οποία βάφτισε πριν από περίπου 15 μέρες στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Λουμπαρδιάρη.

Κουμπάροι του Δημήτρη και της Βερίνας ήταν δύο πολύ καλοί τους φίλοι, ενώ ανάμεσα στους καλεσμένους είδαμε τον Θοδωρή Παπαλουκά με τη Βασιλική Τσεκούρα, τον Γιάννη Μπουρούση με τη Χριστίνα Ψωμιάδη, σύσσωμη την οικογένεια Γιαννακόπουλου, τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους με τη σύζυγό του Αννα Δούκα και πολλούς άλλους.


Keywords
Τυχαία Θέματα