Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

ΑΣΤΡΑΤρίτη 19 Αυγούστου 2014Τρίτη, Αύγουστος 19, 2014 - 11:59

ΚΡΙΟΣ: Δεν αποκλείεται να αναθεωρήσετε κάποιες κινήσεις ή αποφάσεις σας και να ακολουθήσετε κάτι νέο. Μια οικογενειακή αναταραχή ίσως ανατρέψει κάποια από τα σχέδιά σας, αλλά θα ομορφύνει το κλίμα ανάμεσά σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Συζητήστε και διαπραγματευτείτε ό,τι έχει σχέση με τα τρέχοντα οικονομικά σας. Προφυλαχθείτε από δυσάρεστες εκπλήξεις και αποφύγετε ευθύνες που πάνε να σας επιρρίψουν. Κρατήστε ουδέτερη στάση σε συζητήσεις που θα γίνουν και θα αφορούν τρίτα πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ακούστε τι έχουν να σας πουν αγαπημένα πρόσωπα και

μην παίρνετε αψήφιστα τις συμβουλές τους. Μη δώσετε αφορμές για σχόλια και για λόγια πίσω από την πλάτη σας. Ανανεωθείτε και πλησιάστε όσο μπορείτε τον σύντροφό σας για να ομορφύνετε τη σχέση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κοινωνικά θα είστε αρκετά δραστήριοι, ώστε να ωφεληθείτε από γνωριμίες και να αναπτύξετε τα ενδιαφέροντά σας. Οι εντάσεις που θα κυριαρχούν στο σπίτι σας είναι ικανές να σας αποσυντονίσουν, αλλά και να σας εκνευρίσουν.

ΛΕΩΝ: Χρειάζεται να δείξετε προσοχή σε ό,τι αφορά την υγεία σας, αλλά και την υγεία των πολύ αγαπημένων σας προσώπων. Μην παρασυρθείτε σε μυστικές συμφωνίες ή επαφές που θα κυριαρχούν αυτό το διάστημα στον επαγγελματικό σας χώρο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για κανέναν λόγο μην διακινδυνέψετε το καλό σας όνομα αλλά και το κύρος σας. Τα διλήμματα που θα έρθουν στο προσκήνιο θα αφορούν τη συναισθηματική σας ζωή. Η έμπνευση δεν θα σας λείψει, αν οι προσπάθειές για ανάπτυξη της κοινωνικότητάς σας δεν είναι υπερβολικές.

ΖΥΓΟΣ: Βρείτε λύσεις στα προβλήματά σας και κάντε τη μέρα αρκετά πιο ενδιαφέρουσα. Οι στόχοι που έχετε βάλει θα επιτευχθούν πιο εύκολα και η κοινωνική σας ζωή θα πάρει ευχάριστη τροπή. Ισως οι αναθεωρήσεις σας να μετατρέψουν τον ενθουσιασμό σας σε σκεπτικισμό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι αλλαγές στον επαγγελματικό χώρο θα είναι απότομες και εκρηκτικές, γι' αυτό απαιτείται να είστε προσεκτικοί στις συνεργασίες σας. Κάποιες από τις επαφές που θα κάνετε θα βοηθήσουν στη δημιουργία ευχάριστου κλίματος.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πλησιάστε τους συνεργάτες σας με καλή διάθεση και δείξτε τους το πνεύμα δημιουργικότητας και συνεργασίας που διαθέτετε. Ευκαιρίες θα υπάρχουν, γι' αυτό επιστρατεύστε τις δυνάμεις σας, αποφύγετε όμως να κάνετε βιαστικές κινήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Παρά τις όποιες αντιξοότητες και τις δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν, μη διστάσετε να προχωρήσετε τις σημαντικές σας συνεργασίες. Στο χέρι σας θα είναι να αποφύγετε κάποια ρήξη με τους συνεργάτες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βγείτε από οικονομικά αδιέξοδα και προωθήστε τα οικονομικά σας σχέδια. Ξεπεράστε τους προβληματισμούς σας και βρείτε αντίδοτο στη φυσική κούραση προκειμένου να μην ανακόψετε την επαγγελματική σας πορεία.

ΙΧΘΥΕΣ: Ξεκινήστε κάτι καινούργιο, είτε αυτό αφορά μια συνεργασία είτε μια σχέση. Εκμεταλλευτείτε τις προοπτικές για οικονομική και συναισθηματική αναδιοργάνωση και φανείτε δυναμικοί, κόντρα σε αυτούς που παίζουν με τα νεύρα σας.

Keywords
Τυχαία Θέματα