Το Θέατρο Τέχνης έβγαλε εισιτήρια με τρία ευρώ

SHOWBIZΤο Θέατρο Τέχνης έβγαλε εισιτήρια με τρία ευρώΤρίτη, Σεπτέμβριος 22, 2015 - 16:47

Λένε ότι η φτήνια τρώει τον παρά, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση μόνο κερδισμένοι μπορούν να είναι όσοι σπεύσουν στα ταμεία του Θεάτρου Τέχνης (αλλά και στην Πεσμαζόγλου 5) την ερχόμενη Τετάρτη. Διότι με μόλις 3 ευρώ (ναι, σωστά διαβάσατε) οι θεατρόφιλοι μπορούν να απολαύσουν μερικές από τις πολλά υποσχόμενες παραστάσεις της φετινής σεζόν αλλά και παλαιότερες παραγωγές που έχουν καταχειροκροτηθεί από το

αθηναϊκό κοινό.

Συγκεκριμένα, στις 30 Σεπτεμβρίου (και μόνο για εκείνη την ημέρα) από τις 17.00 έως και τις 22.00 οι θεατρόφιλοι θα μπορούν να προμηθευτούν τα «μαγικά» χαρτάκια για τα θεάματα του καλλιτεχνικού οργανισμού καταβάλλοντας μόλις 3 ευρώ για κάθε εισιτήριο. Μάλιστα, στο πλαίσιο αυτής της προσφοράς, κάθε άτομο που φτάνει στα ταμεία του θεάτρου δικαιούται να αγοράσει μέχρι και δύο εισιτήρια για τις παραστάσεις που επιθυμεί. Οπως σπεύδουν να ξεκαθαρίσουν οι εμπνευστές της προσφοράς, δεν υπάρχει καμία απολύτως δέσμευση σχετικά με την ημέρα και την ώρα παρακολούθησης των παραστάσεων, αφού μπορούν να χρησιμοποιηθούν οποιαδήποτε χρονική στιγμή.

Μεταξύ των θεατρικών έργων που θα ανέβουν στον καλλιτεχνικό οργανισμό αυτή τη χρονιά είναι και οι «Αδελφοί Καραμάζοφ» με τη Λένα Παπαληγούρα, τα «Παιδιά του ήλιου» με τη Φωτεινή Μπαξεβάνη και τον Μάκη Παπαδημητρίου, και το «Παιχνίδι του τέλους» του Σάμιουελ Μπέκετ με τη Λυδία Κονιόρδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα