Το σόι σου έτοιμο να γιορτάσει τα «Χριστούγεννα στην κόλαση»

TV GOSSIPΤο σόι σου έτοιμο να γιορτάσει τα «Χριστούγεννα στην κόλαση»Τρίτη, Δεκέμβριος 23, 2014 - 18:21

Χριστούγεννα στην κόλαση», όπως τιτλοφορείται το 10ο επεισόδιο, θα περάσουν οι ήρωες της σειράς «Το σόι σου» του Alpha, οι οποίοι θα μας κρατήσουν συντροφιά την παραμονή των Χριστουγέννων, στις 21.00 Σύμφωνα με το σενάριο, ανήμερα τα Χριστούγεννα τα δύο σόγια ετοιμάζονται να γιορτάσουν τη Γέννηση του Θεανθρώπου στο σπίτι της

Αλεξάνδρας (Μίρκα Παπακωνσταντίνου) και του Μενέλαου (Παύλος Ορκόπουλος).
Ο Βαγγέλης Χαμπέας (Γιώργος Γιαννόπουλος) νιώθει αυτά τα Χριστούγεννα σαν... Μεγάλη Παρασκευή, αφού το σπίτι των συμπέθερων σημαίνει γι' αυτόν «κακό φαγητό». Αλλά και η Αλεξάνδρα δεν είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένη που θα υποδεχτεί το άλλο σόι, καθώς εκείνο δεν θα καταλάβει τον χριστουγεννιάτικο στολισμό της! Η Αλεξάνδρα και ο Βαγγέλης πιστεύουν -ο καθένας για τους δικούς του λόγους- ότι θα περάσουν Χριστούγεννα στην... κόλαση, αλλά καταπίνουν τους ενδοιασμούς τους για χάρη των παιδιών τους: του γιου της Σάββα (Ηλίας Μελέτης) και της κόρης του Λυδίας (Βάσως Λασκαράκη).

Τα γυρίσματα

«Το γύρισμα του συγκεκριμένου επεισοδίου το κάναμε πριν από έναν μήνα, είχε πολλή πλάκα να τραγουδάμε τα κάλαντα τον Νοέμβριο. Η σειρά έχει αγαπηθεί από τον κόσμο, διότι μέσα από εμάς αναγνωρίζει τους γονείς του, τα πεθερικά του, τους συγγενείς του. Με πιάνουν στον δρόμο και μου λένε "βρε παιδί μου, τι τραβάς με τον πεθερό σου". Για εμένα οι πρωταγωνιστές είναι μεγάλοι δάσκαλοι. Δεν είχα κάνει ξανά τηλεόραση και με συμβουλεύουν σαν παιδί τους.
Είναι πολύ βοηθητικό, όπως και το γεγονός ότι έδεσε η χημεία μου με τη Βάσω Λασκαράκη» λέει στην «Espresso» ο Ηλίας Μελέτης και συνεχίζει: «Επιλέχθηκα από οντισιόν, αφού ο σκηνοθέτης Νίκος Ζαπατίνας έψαχνε ένα άφθαρτο πρόσωπο. Η πορεία μου όμως ήταν εντελώς θεατρική, τελείωσα τη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης και δούλεψα κοντά στον Τερζόπουλο, στον Λιβαθινό. Η περσινή συμμετοχή μου στον "Πλούτο" με τον Διονύση Σαββόπουλο έστρεψε τα φώτα πάνω μου».

Οσα ευτράπελα συμβαίνουν στο σίριαλ δεν προβληματίζουν τον Ηλία, αφού όπως λέει, «είμαι και εγώ παντρεμένος, έχω παιδί και ξέρω πόσο δύσκολο είναι να κρατάς τις ισορροπίες ανάμεσα στα σόγια. Ολα χρειάζονται σωστή δόση». Προς το παρόν τα γυρίσματα έχουν σταματήσει, ενώ θα αρχίσουν ξανά στις 5 Ιανουαρίου, γι' αυτό και ο πρωταγωνιστής βρίσκεται ήδη οικογενειακώς στο Καρπενήσι. Να πούμε ότι με τον νέο χρόνο η σειρά «Το σόι σου» θα μεταδίδεται δύο φορές την εβδομάδα, Πέμπτη και Παρασκευή.

Keywords
Τυχαία Θέματα