Το sex tape της Πάρις Χίλτον προκαλεί ακόμα αναταράξεις

ΚΟΣΜΟΣΤο sex tape της Πάρις Χίλτον προκαλεί ακόμα αναταράξεις Πέμπτη, Μάιος 11, 2017 - 18:21

Εκδίκηση από τον Ρικ Σάλομον αναζητούσε ο Κόνραντ Χίλτον όταν έκανε σχέση με την κόρη του Χάντερ Σάλομον Ντέιλι, σύμφωνα με πληροφορίες που αφήνει να διαρρεύσει το περιβάλλον των Χίλτον. Ο Κόνραντ τον κατηγορεί για τη δημοσίευση του sex tape με την αδερφή του Πάρις Χίλτον, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να υποστεί bullying στο σχολείο που τον σημάδεψε, προκαλώντας του κατάθλιψη και ρίχνοντάς τον στα ναρκωτικά.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο ο Κόνραντ συνελήφθη όταν αποπειράθηκε να εισβάλει στο σπίτι της μητέρας της πρώην κοπέλας του Χάντερ, Ελίζαμπεθ Ντέιλι, παρά τα περιοριστικά μέτρα που του είχαν επιβληθεί. Τώρα πηγή από τον κύκλο της οικογένειας Χίλτον υποστηρίζει στην «Daily Mail» ότι ο 23χρονος δεν συνειδητοποιούσε τι έπραττε, καθώς είχε σταματήσει να λαμβάνει τα αντικαταθλιπτικά φάρμακά του και ενδεχομένως βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Επαγγελματίας παίκτης πόκερ

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Κόνραντ, σύμφωνα με την πηγή της εφημερίδας, ευθύνεται ο πατέρας της Χάντερ, επαγγελματίας παίχτης πόκερ, Ρικ Σάλομον, ο οποίος το 2003 κατέγραψε σε sex tape τις καυτές περιπτύξεις του με την Πάρις Χίλτον. «Οταν κυκλοφόρησε το βίντεο, ο Κόνραντ ήταν 9-10 ετών και πήγαινε σε σχολείο αρρένων» αναφέρει η πηγή, προσθέτοντας ότι οι συμμαθητές του τον κορόιδευαν, τον εκφόβιζαν και τον βασάνιζαν καθ' όλη τη διάρκεια των μαθητικών χρόνων του.

«Πλησίασε την κόρη για να εκδικηθεί τον πατέρα» υποστηρίζει, σημειώνοντας ότι εξαιτίας του εκφοβισμού που είχε υποστεί ο Κόνραντ άρχισε τα ναρκωτικά και έπαθε κατάθλιψη. «Οσο χειροτέρευε η εξάρτησή του από τα ναρκωτικά τόσο μεγαλύτερη γινόταν η εμμονή του με τη Χάντερ» αναφέρει ο πληροφοριοδότης, προσθέτοντας ότι η οικογένεια του Κόνραντ τον έχει στείλει σε αρκετά κέντρα απεξάρτησης για να τον βοηθήσει.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα