Το πτώμα του Τραμπ στο άλμπουμ του Snoop Dogg

ΚΟΣΜΟΣMake America Crip AgainΤο πτώμα του Τραμπ στο άλμπουμ του Snoop DoggΠαρασκευή, Νοέμβριος 3, 2017 - 20:07

❱❱ Το πτώμα του Ντόναλντ Τραμπ στο νεκροτομείο εμφανίζει το εξώφυλλο του νέου άλμπουμ του αμφιλεγόμενου ράπερ Snoop Dogg και, αν και προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, κατάφερε να ασχοληθούν όλοι με αυτό!

Στη φωτογραφία του εξωφύλλου του που ανάρτησε ο ράπερ στον λογαριασμό του στο Instagram

φαίνονται οι πατούσες ενός πτώματος καλυμμένου με την αμερικανική σημαία και το ταμπελάκι με το όνομα «Τραμπ» να κρέμεται από το μεγάλο δάχτυλο του αριστερού ποδιού, όπως και στα πτώματα στο νεκροτομείο.

Πάνω από το πτώμα αναγράφεται ο τίτλος του άλμπουμ, ενώ ο ίδιος ο ράπερ στέκεται στο πλάι και κοιτάζει το πτώμα σκεπτικός, κρατώντας ένα χάρτινο φλιτζάνι με καφέ. Μάλιστα, ο τίτλος παραφράζει το μότο που χρησιμοποίησε ο Τραμπ στην προεκλογική εκστρατεία του, όπου αντί για το «Ας κάνουμε την Αμερική μεγάλη ξανά» («Make America Great again»), παροτρύνει «Ας κάνουμε την Αμερική σακάτισσα ξανά» («Make America Crip Again»).

Τον περασμένο Μάρτιο ο Snoop Dogg κατηγορήθηκε για την παρωδία της δολοφονίας του Τραμπ στο βιντεοκλίπ του τραγουδιού του «Lavender», όπου φαίνεται να τον εκτελεί με ένα πλαστικό πιστόλι.

Snoop DoggMake America Crip AgainΠαράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα