Το πρώτο «κλικ» της Σίας Κοσιώνη με τον νεογέννητο μπόμπιρά της

18:09 2/1/2018 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΤο πρώτο «κλικ» της Σίας Κοσιώνη με τον νεογέννητο μπόμπιρά τηςΤρίτη, Ιανουάριος 2, 2018 - 18:09

❱❱ Η Σία Κοσιώνη φωτογραφίζεται για πρώτη φορά κρατώντας αγκαλιά τον γιο της!

«2017 σ’ ευχαριστώ» έγραψε επάνω στην τρυφερή φωτογραφία η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Σκάι, θέλοντας μ’ αυτόν τον τρόπο να ευχαριστήσει τον χρόνο που μόλις μας αποχαιρέτησε για το

υπέροχο δώρο που έφερε, τόσο σε εκείνη όσο και στον σύζυγό της Κώστα Μπακογιάννη.

Ο μικρός μπόμπιρας -που είναι το πρώτο παιδί για τη δημοσιογράφο και το τέταρτο για τον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας- ήρθε στον κόσμο στις 9 Οκτωβρίου, για να ολοκληρώσει την ευτυχία τους.



Οι διαδικτυακοί φίλοι της έσπευσαν να σχολιάσουν το στιγμιότυπο και να της ευχηθούν για ακόμα μία φορά να της ζήσει το μωρό, να είναι καλότυχο, αλλά και να της δώσουν ευχές για τον νέο χρόνο!

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Σία Κοσιώνη τρεις μέρες πριν φέρει στον κόσμο το πολύτιμο... δώρο που της έφερε το 2017, βρισκόταν κανονικά στο πόστο της, στην παρουσίαση του δελτίου ειδήσεων του Σκάι, ενώ την εγκυμοσύνη της την είχε δημοσιοποιήσει η ίδια τον περασμένο Μάιο με μια ανάρτησή της στο facebook, ζητώντας την... κατανόηση του κοινού, καθώς για κάποιο διάστημα, όπως έλεγε τότε, τις ειδήσεις θα τις παρουσίαζαν δύο!

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα