Με τα λαχεία στον θάνατο!

17:58 2/1/2018 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΜε τα λαχεία στον θάνατο!Τρίτη, Ιανουάριος 2, 2018 - 17:57

❱❱ Φρικτό τέλος 65χρονου μεροκαματιάρη στα Χανιά, όταν τον παρέσυρε όχημα με ιλιγγιώδη ταχύτητα

Από την
Εύα Παπαδάτου

Το τελευταίο του μεροκάματο έμελλε να κάνει ένας λαχειοπώλης στα Χανιά λίγο πριν από την εκπνοή του 2017, καθώς παρασύρθηκε από αυτοκίνητο και διαμελίστηκε!

Ο άτυχος

65χρονος είχε φρικτό τέλος το βράδυ της παραμονής Πρωτοχρονιάς, στις 23.32, όταν την ώρα που έβγαινε από ένα μίνι μάρκετ στην περιοχή της Παρηγοριάς στον Κλαδισό για να πουλήσει τα λαχεία του πέρασε ένα όχημα με ιλιγγιώδη ταχύτητα και τον παρέσυρε εκτοξεύοντάς τον πολλά μέτρα μακριά.



Ο λαχειοπώλης είχε ακαριαίο θάνατο, ενώ ο οδηγός του Ι.Χ. τον εγκατέλειψε αιμόφυρτο στην άσφαλτο και έγινε «καπνός» αναπτύσσοντας ακόμα μεγαλύτερη ταχύτητα. Αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου έσπευσε στο σημείο, αλλά το πλήρωμα δεν μπορούσε να κάνει τίποτα γιατί το θύμα ήταν ήδη νεκρό. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι οι διασώστες δεν μπορούσαν καν να αναγνωρίσουν αν πρόκειται για άντρα ή γυναίκα.

Τον εγκατέλειψε

Αμεση ήταν η κινητοποίηση της Αστυνομίας για να βρεθεί ο οδηγός του αυτοκινήτου ο οποίος εγκατέλειψε τον άμοιρο μεροκαματιάρη. Την επομένη, ανήμερα την Πρωτοχρονιά, αστυνομικοί περισυνέλεξαν αντικείμενα από τον τόπο του δυστυχήματος, τα οποία είχαν εκσφενδονιστεί από το αυτοκίνητο και φαίνεται ότι «πρόδωσαν» τον δράστη. Σύμφωνα με την κάμερα ασφαλείας του μίνι μάρκετ και των άλλων καταστημάτων της περιοχής, προέκυψε ότι επρόκειτο για ένα αγροτικό χρώματος ασημί, το οποίο σύμφωνα με τα στοιχεία της Τροχαίας Χανίων φέρεται ότι ανήκει σε έναν 43χρονο.

Τον τύπο του αυτοκινήτου επιβεβαίωσε και αυτόπτης μάρτυρας του δυστυχήματος και έτσι οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν το όχημα και να το οδηγήσουν στην Τροχαία Χανίων, ωστόσο, ο 43χρονος παραμένει άφαντος, με τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι ίσως εμφανιστεί αφού θα παρέλθει το Αυτόφωρο.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα