Παυλόπουλος: «Συγγνώμη, Αννα»

17:32 2/1/2018 - Πηγή: Espresso
ΠΟΛΙΤΙΚΗΠαυλόπουλος: «Συγγνώμη, Αννα»Τρίτη, Ιανουάριος 2, 2018 - 17:32

❱❱ Η δήλωση Παυλόπουλου στο Σπίτι του Ηθοποιού, που «σκλάβωσε» τους καλλιτέχνες

Με μια «συγγνώμη» συνοδεύτηκε η επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου στο Σπίτι του Ηθοποιού την περασμένη Παρασκευή.

Ο κ. Παυλόπουλος ζήτησε συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για όλα εκείνα που δεν έπραξε, ενώ μπορούσε, όπως χαρακτηριστικά είπε. Ο Νίκος Μπακογιάννης, η Τζένη Ζαφειροπούλου, ο Γιάννης Μπέζος, ο Σπύρος

Παπαδόπουλος, ο Κώστας Πρέκας, η Καίτη Φίνου, η Μέλπω Ζαρόκωστα, ο Μανώλης Δεστούνης, η Αννα-Μαρία Βιδάλη και πολλοί ακόμη ηθοποιοί, καθώς και ο επίτιμος πρόεδρος του Σπιτιού του Ηθοποιού Σπύρος Μερκούρης έδωσαν το «παρών» σε μια συνάντηση, που, αν και σύντομη, ήταν ιδιαίτερα σημαντική.

Στον χαιρετισμό του, απευθυνόμενος στην Αννα Φόνσου, εμπνεύστρια και πρόεδρο του Σπιτιού, καθώς και σε όλους τους ηθοποιούς και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου που παρευρέθησαν, ο Προκόπης Παυλόπουλος τόνισε: «Αυτό το Σπίτι για μένα είναι η Εστία του Ηθοποιού. Αυτό το Σπίτι σ' αυτούς τους δύσκολους καιρούς προσφέρει πολλά, πολύ περισσότερα απ' όσο φανταζόμαστε. Γι' αυτό και θέλω, Αννα, να εκλάβεις αυτή την παρουσία μου εδώ όχι μόνον ως μια συμβολική συμπαράσταση αλλά και σαν ένα είδος αναδρομικής συγγνώμης της Πολιτείας για όλα εκείνα που δεν έπραξε, ενώ μπορούσε».

Από τη μεριά της η κυρία Φόνσου είπε: «Ενα μεγάλο ευχαριστώ και είθε το 2018 να είναι καλύτερο για όλους τους ηθοποιούς, γιατί έχουμε πολύ μεγάλη ανεργία. Οι ηθοποιοί δουλεύουν σε δυο και τρεις δουλειές για να βγάλουν τα 700 ευρώ και να μπορέσουν να ζήσουν».

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα