Το μενού για το hot κορμί της Beyonce

16:20 7/2/2015 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΤο μενού για το hot κορμί της BeyonceΣάββατο, Φεβρουάριος 7, 2015 - 16:00

Θα θέλατε για πρωινό λαχταριστή πουτίγκα με σπόρους μάραθου κι άρωμα βανίλιας, γαρνιρισμένη με φρούτα του δάσους, για μεσημεριανό δροσερή σαλάτα με τραγανό κόκκινο λάχανο, πράσινο μήλο και βραστή πατάτα κομμένη σε κύβους, για απογευματινό χούμους με καρότα, σέλινο, μαρούλι, πιπεριά και για βραδινό χορταστική σαλάτα με μαύρα βραστά φασόλια και κινόα, με dressing κύμινου; Αυτή η πανδαισία γεύσεων και χρωμάτων θα έχει ως επιδόρπιο μαύρη σοκολάτα.

Είναι το μενού μιας μέρας και φαντάζει πλούσιο, ωστόσο η αλήθεια είναι ότι λείπουν εντελώς το κρέας και τα προϊόντα ζωικής παραγωγής. Αν κάποιος αποφασίσει να το ακολουθήσει για τις 22 ημέρες που διαρκεί ως πρόγραμμα διατροφής, μπορεί να πάρει κουράγιο από την Beyonce, η οποία όχι μόνο το ακολουθεί διατηρώντας σε άψογη κατάσταση τη φόρμα της, αλλά και το συστήνει... επαγγελματικά. Η σταρ της αμερικανικής μουσικής είναι γνωστό ότι, όταν ανεβαίνει στη σκηνή, προκαλεί ρίγη ζήλιας στις περισσότερες γυναίκες, χάρη στο καλοσχηματισμένο σώμα της, που έχει ζηλευτές καμπύλες αλλά όχι παραπανίσια κιλά. Ολα αυτά τα πετυχαίνει επιλέγοντας τροφές που της εξασφαλίζουν επίσης λαμπερή επιδερμίδα, υγεία και ευεξία. Αυτό το μυστικό καλής ζωής η Beyonce αποφάσισε να το μοιραστεί με θαυμαστές και θαυμάστριες, προτείνοντάς το στον καθένα, ανεξάρτητα από φύλο και ηλικία, όπως λέει. Κι αφού το προτείνει, αποφάσισε να το προσφέρει κιόλας, φυσικά αντί αμοιβής.

Διατροφή

Ετσι, δημιούργησε υπηρεσία catering βασισμένη στη φυτικής προέλευσης διατροφή των 22 ημερών. Στη νέα επιχειρηματική δραστηριότητά της, την οποία ονόμασε 22 Days Nutrition, συνεργάστηκε με τον προσωπικό γυμναστή της Μάρκο Μπόρχες. Η ιδέα πίσω από τη διατροφή των 22 ημερών είναι ότι χρειάζονται μόλις τόσες ημέρες για να απαλλαγεί κανείς από τις ανθυγιεινές διατροφικές συνήθειές του. Ολα τα γεύματα είναι 100% φυτικής προέλευσης, τα υλικά τους δεν είναι μεταλλαγμένα, δεν περιέχουν γλουτένη, σόγια, γαλακτοκομικά και οργανικά συστατικά. Οι τιμές του Beyonce Catering, όπως αποκαλείται χαϊδευτικά, αρχίζουν από 9 ευρώ ανά γεύμα και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέγουν τη συχνότητα παράδοσης. Το πρόγραμμα διευκολύνει την υιοθέτηση υγιεινών τροφίμων, αφού είναι πλούσια σε φρούτα, λαχανικά, όσπρια, δημητριακά, αλλά και άμυλο, καθώς δεν λείπουν οι πατάτες και τα ζυμαρικά.

Η Beyonce αποφάσισε να δοκιμάσει πρώτη φορά χορτοφαγική διατροφή στο τέλος του 2013, μαζί με τον Jay Z, και τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά.

Κάτια Γιαπαλάκη

Keywords
Τυχαία Θέματα