Το έλατο «καθρέφτης» του χαρακτήρα

ΡΕΠΟΡΤΑΖΑπό την ειδικό Σαμ ΤέιλορΤο έλατο «καθρέφτης» του χαρακτήραΠαρασκευή, Δεκέμβριος 25, 2015 - 14:00

Τι αποκαλύπτει ο τρόπος που στολίζει κάποιος το χριστουγεννιάτικο δέντρο του

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο δεν δίνει μόνο χρώμα στις γιορτές, αλλά αποκαλύπτει πολλά για τον χαρακτήρα του διακοσμητή του. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η ειδικός Σαμ Τέιλορ, η οποία ανέλυσε τον τρόπο με τον οποίο στολίζονται τα χριστουγεννιάτικα δέντρα για να ανακαλύψει τι δείχνουν για εκείνον που τα στολίζει.

Οσοι επιλέγουν ψεύτικο δέντρο, το οποίο βγάζουν κάθε χρόνο από την αποθήκη, και χρησιμοποιούν

τα ίδια στολίδια κάθε φορά το πιο πιθανό, σύμφωνα με την Τέιλορ, είναι να έχουν την τυπική νοοτροπία της μεσαίας τάξης. Αντίθετα, όσοι προτιμούν αληθινά χριστουγεννιάτικα δέντρα μεγάλου μεγέθους, τα οποία στολίζουν με λίγα στολίδια, φροντίζοντας να υπάρχει μεγάλο κενό ανάμεσα στα κλαδιά, το πιο πιθανό είναι να έχουν τον κατάλληλο χαρακτήρα για να ανέβουν στην κοινωνική ιεραρχία.

Οσοι έχουν εξάρτηση με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κυρίως το twitter, συνήθως προτιμούν συσκευασμένα μικρά δέντρα, τα οποία δεν χρειάζεται καν να στολίσουν, καθώς τα στολίδια είναι ήδη τοποθετημένα ή κολλημένα πάνω τους. Δεν έχουν παρά να ανοίξουν τη συσκευασία και να ξεδιπλώσουν το δέντρο. Τα δέντρα που είναι υπερφορτωμένα με φιόγκους και κορδέλες και στολίδια ίδιου χρώματος δείχνουν άτομο το οποίο ακολουθεί με πολλή προσοχή τη μόδα και όσον αφορά τις γυναίκες, ότι θα ονειρευόταν να κάνει δεσμό με κάποιον διάσημο.

Οταν όλα τα στολίδια στο δέντρο έχουν φωτογραφίες από ήρωες cartoons δείχνουν, εκτός από την παρουσία παιδιών στην οικογένεια, ότι οι γονείς έχουν νοοτροπία που παραπέμπει σε πιο φτωχά κοινωνικά στρώματα. Τέλος, σύμφωνα με τη Σαμ Τέιλορ, όσοι έχουν ελιτίστικη νοοτροπία συνήθως προτιμούν μινιμαλιστικά χριστουγεννιάτικα δέντρα, που μοιάζουν με έργα τέχνης και έχουν ελάχιστα στολίδια.

Keywords
Τυχαία Θέματα