Το δελτίο των δύο ευρώ (στο ΚΙΝΟ) χάρισε σε παραγωγό... 15 τόνους βαμβάκι

ΡΕΠΟΡΤΑΖΤο δελτίο των δύο ευρώ (στο ΚΙΝΟ) χάρισε σε παραγωγό... 15 τόνους βαμβάκι Τετάρτη, Οκτώβριος 8, 2014 - 16:13

Το πιο πλατύ χαμόγελό της χάρισε η θεά Τύχη σε νεαρό βαμβακοπαραγωγό από τα Τρίκαλα. Ο πρωταγωνιστής της ιστορίας ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει πώς κέρδισε 6.000 ευρώ δίνοντας μόλις 2 ευρώ! Λόγω βροχής, ο παραγωγός από το χωριό Πατουλιά δεν πρόλαβε να συλλέξει το βαμβάκι του και άρον άρον μπήκε στο πρακτορείο του Μάκη Πλεξίδα στο Μεγαλοχώρι. Με γρήγορες κινήσεις άρχισε να γράφει ένα δελτίο ΚΙΝΟ

για να προλάβει πριν λήξει η διορία για την υποβολή των δελτίων και μάλιστα από τη βιασύνη του έκανε και λάθος!

Ο πράκτορας που το είδε το διόρθωσε αμέσως και πρόλαβε να το καταθέσει την τελευταία στιγμή, με τον βαμβακοπαραγωγό να πληρώνει το ποσό των 2 ευρώ.
Κατόπιν κάθισε για να παρακολουθήσει την κλήρωση στην οθόνη και όσο περνούσαν τα δευτερόλεπτα δεν πίστευε στα μάτια του. Με το «8 στα 8» άρχισαν οι υπολογισμοί και διαπιστώθηκε πως κέρδισε το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 6.000 ευρώ, χρήματα που μεταφράζονται ούτε λίγο ούτε πολύ σε... 15 τόνους βαμβάκι! Οι πανηγυρισμοί του νικητή σήκωσαν στο πόδι όλο το οικοδομικό τετράγωνο, με την ιστορία του να γίνεται θέμα συζήτησης στην τοπική κοινωνία. Φυσικά ο ίδιος έχει υποσχεθεί κεράσματα και δώρα στους ανθρώπους που αγαπάει.

Keywords
Αναζητήσεις
σε ποσες μερες ληγει το δελτιο στο κινο, kino cyprus
Τυχαία Θέματα