Ο Σταμπούλος ξεκίνησε απεργία πείνας

ΡΕΠΟΡΤΑΖΟ Σταμπούλος ξεκίνησε απεργία πείνας Τετάρτη, Οκτώβριος 8, 2014 - 16:00

Απεργία πείνας και δίψας ξεκίνησε από τα ξημερώματα της Τρίτης ο 31χρονος συλληφθείς για τη συμμετοχή του στον Επαναστατικό Αγώνα Αντώνης Σταμπούλος, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη μεταφορά του σε φυλακή εκτός του Κορυδαλλού.
Ο στενός -σύμφωνα

με τις αστυνομικές Αρχές- συνεργάτης του Νίκου Μαζιώτη, ο οποίος έχει κριθεί προφυλακιστέος, μεταφέρθηκε για λόγους ασφαλείας στις φυλακές της Λάρισας.

Ο ίδιος απέστειλε κείμενο-δήλωση που αναρτήθηκε με το όνομά του σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, στην οποία αναφέρει: «Παρά την εισαγγελική παραγγελία για μεταγωγή μου στις φυλακές Κορυδαλλού, το γεγονός ότι με έφεραν εδώ (σ.σ.: Τμήμα Μεταγωγών) αποκαλύπτει ότι υπάρχει ισχυρή πίεση και προσπάθεια να με στείλουν σε κάποια άλλη μακρινή φυλακή». Ο Σταμπούλος προσθέτει ακόμη ότι επιχειρείται με τον τρόπο αυτό η εξόντωση της οικογένειάς του, «η οποία θα αναγκάζεται να ταξιδεύει ώρες για να με δει» και κάνει λόγο για «δυσχέρανση του έργου της συνηγόρου» του.

Οπως αναφέρεται στο κείμενο, «δεν θα αφήσω την αλητεία της Αντιτρομοκρατικής και των πολιτικών προϊστάμενων της να τσακίσει τους δικούς μου ανθρώπους».
Τέλος, επιτίθεται στα μέσα ενημέρωσης για το κλίμα τρομολαγνείας το οποίο, όπως τονίζει, καλλιεργούν. Ακόμη, χλευάζει τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζουν ό,τι σχετίζεται με τη σύλληψή του, καθώς και τα ευρήματα που τον εμπλέκουν με την τρομοκρατία και ειδικότερα τον Επαναστατικό Αγώνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα