Το... δάγκωμα του Σκορπιού

SHOWBIZΤο... δάγκωμα του ΣκορπιούΤρίτη, Ιανουάριος 13, 2015 - 16:16

Μάλλον τον «έφαγαν» τα άστρα! Γι' αυτό θα έπρεπε προτού ξεκινήσει τη συζήτηση για τα ζώδια να συμβουλευτεί τη Λίτσα Πατέρα. Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης

ήταν εκείνος που αποχώρησε στο 12ο live του «Dancing with the stars 5» και ίσως για όλα φταίει... ο Κρόνος ή όσα είπε στον Γιάννη Λάτσιο.

Ο ηθοποιός πέταξε μπηχτή... μεγατόνων στον κριτή του show και διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1, η οποία παρέπεμπε στην πρώην σύζυγό του Ελένη Μενεγάκη. Ο Λάτσιος επισήμανε στον Θεοχάρη πως κατά την παραμονή του στο Λος Αντζελες σίγουρα έκανε προπόνηση στον χορό, για να λάβει την απάντηση πως η ντάμα του Αναστασία Δρακά του έστελνε βίντεο.
«Τι video;» τον ρώτησε ο κριτής με ύφος... πονηρό και τότε ο νεαρός ηθοποιός τού απάντησε όλο νόημα: «Μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεστε. Γιατί κι εγώ έτσι σκέφτομαι. Επρεπε να είστε Σκορπιός». Η Δούκισσα, που μάλλον δεν γνωρίζει πως τα άτομα τα οποία ανήκουν σε αυτό το ζώδιο είναι σέξι και ερωτικά, ρώτησε «γιατί; Τι έχουν οι Σκορπιοί;». Τότε έπεσε η βόμβα! «Ξέρει αυτός τι έχουν οι Σκορπιοί» είπε ο Ιωαννίδης, αναφερόμενος εμμέσως πλην σαφώς στην πρώην σύζυγο του Γιάννη Λάτσιου, τη Σκορπίνα Ελένη Μενεγάκη! Το άκουσε ο κριτής κι έμεινε... στήλη άλατος! Μάλλον δεν του άρεσε το σχόλιο, κάτι που φάνηκε από τον μορφασμό που έκανε και από τη στάση του σώματός του.

Ετσι, μετά τον τραυματισμό του Χρήστου Σπανού και την αποχώρηση του Θεοχάρη, ο ημιτελικός που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή θα είναι γυναικεία υπόθεση, αφού θα βρεθούν αντιμέτωπες οι Μορφούλα Ντώνα, Νικολέτα Καρρά (έκανε σούπερ σέξι εμφάνιση, αφού μέσα από την ολόσωμη φόρμα της αποκαλύφθηκε το λαμπερό εσώρουχό της) και Ειρήνη Παπαδοπούλου. Εντυπωσιακή ακόμη μία φορά ήταν η παρουσιάστρια Δούκισσα Νομικού που επέλεξε μαύρη, μακριά δημιουργία με αβυσσαλέο ντεκολτέ.

Υψηλή τηλεθέαση

Την υψηλότερη τηλεθέαση απ' όλα τα προγράμματα της Κυριακής έκανε το 12ο live του «DWTS5». Η αποχώρηση του Θεοχάρη και της Αναστασίας κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, ενώ πολλοί τηλεθεατές θέλησαν να δουν στο παρκέ τους πρώην παίκτες Μαίρη Συνατσάκη, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Ερρικα Πρεζεράκου, Λάουρα Νάργες και Ηλία Βρεττό. Ετσι, η θεαματικότητα έφτασε στο γενικό σύνολο στο 29%, ενώ στα νεανικά κοινά 15-44 άγγιξε το 23,8%. Ο ΑΝΤ1 ελπίζει πως στον ημιτελικό και τον τελικό τα ποσοστά θα ανεβούν και άλλο, για τον λόγο αυτό η παραγωγή του show ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα