Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

ΑΣΤΡΑΤρίτη 13 Ιανουαρίου 2015Τρίτη, Ιανουάριος 13, 2015 - 07:30

ΚΡΙΟΣ: Ενεργήστε με θάρρος, καθώς η τύχη είναι με το μέρος σας και μη σας κυριεύει η ηττοπάθεια, τώρα που η μέρα είναι προπαρασκευαστική προκειμένου να αλλάξετε εκ βάθρων τη ζωή σας. Απαιτείται υπομονή από μέρους σας, καθώς το κλίμα είναι εύφλεκτο και όσα προγραμματίζετε καθυστερούν.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι αποφάσεις σας δεν πρέπει να καθοδηγούνται από τα συμφέροντα,

αλλά από τις πεποιθήσεις σας και τις αρχές σας. Μην ξεχνάτε ότι οι αξίες της ζωής καθορίζονται από τα αρχέτυπα. Πρέπει να προσεκτικοί, ώστε να καλύψετε άμεσα τις καινούργιες επαγγελματικές ανάγκες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εξετάστε άλλη μία φορά τις επιρροές του περιβάλλοντός σας, γιατί η επαναστατική συμπεριφορά σας θα προκαλέσει αντιδράσεις και δεν πρέπει να στηρίζεστε τόσο στην εξωτερική βοήθεια. Μην πάρετε με δική σας πρωτοβουλία μέρος σε συζητήσεις οι οποίες δεν ξέρετε πού μπορεί να σας οδηγήσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην υποτιμάτε τα παθήματα του παρελθόντος και βάλτε ένα μέτρο στον ενθουσιασμό σας. Μπορεί τα ανοίγματα στις σχέσεις σας να ευνοούνται, αλλά τα επαγγελματικά ζητήματα απαιτούν ακόμα μεγάλη προσοχή. Τακτοποιήστε εκκρεμότητες σε υποθέσεις που μπορούν να αποδώσουν άμεσα.

ΛΕΩΝ: Χρειάζεται να προβείτε σε αναδιοργάνωση του προγράμματός σας και να εκμεταλλευτείτε τις δημιουργικές δυνατότητές σας στον εργασιακό σας χώρο, φροντίζοντας παράλληλα να μην αποσπάται η προσοχή σας. Η μέρα είναι κατάλληλη για να διευθετήσετε τις κοινωνικές σας δραστηριότητες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μπορείτε να βρείτε έξυπνες στρατηγικές που θα σας βοηθήσουν να φτάσετε τους στόχους σας πιο γρήγορα, χωρίς όμως να θεωρείτε ότι τα ξέρετε όλα και χωρίς να υποτιμάτε τη γνώμη των άλλων. Ξαναρίξτε μια ματιά στα σχέδιά σας για να δείτε αν μπορούν να προχωρήσουν τώρα.

ΖΥΓΟΣ: Προωθήστε τα επαγγελματικά σχέδιά σας, γιατί έχετε τις δυνατότητες. Εκμεταλλευτείτε τις καλές διασυνδέσεις και αποφύγετε τις κακοτοπιές για να βοηθηθείτε και να προβάλετε τη δουλειά σας. Κάποιο παλιό πρόβλημα μπορεί να κάνει την εμφάνισή του και χρειάζεται να το φροντίσετε για να εξαλειφθεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ξεφύγετε για λίγο από τους περιορισμούς που οι ίδιοι βάζετε στον εαυτό σας και θα εκπλαγείτε από τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν τόσο στον επαγγελματικό τομέα όσο και στον προσωπικό. Ακροβατείτε σε τεντωμένο σχοινί και με μια λανθασμένη κίνηση το αποτέλεσμα θα είναι απογοητευτικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι σχέσεις σας δεν άλλαξαν ξαφνικά μόνες τους, απλώς εσείς αλλάξατε προς το καλύτερο κι έτσι τώρα μπορείτε να βασίζεστε περισσότερο σε αυτές και χωρίς βιασύνες ή αμφιβολίες. Αν θέλετε ο σύντροφός σας να σεβαστεί τις ανάγκες σας, πρέπει να αφουγκραστείτε κι εσείς τις δικές του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Γίνετε λίγο πιο μοντέρνοι και αφήστε στην άκρη τις παλιές συνταγές για την εργασία σας. Προσπαθήστε με νέες μεθόδους να φτάσετε στην επιτυχία. Επειδή περνάτε κάποια σκαμπανεβάσματα, μην υποτιμάτε τη δύναμη της σχέσης σας. Συγκεντρωθείτε σε θέματα που αφορούν την καριέρα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δείτε τις υποθέσεις που σας απασχολούν από διαφορετική οπτική γωνία, τώρα που είστε πιο ευαισθητοποιημένοι. Οι αποφασιστικές και δυναμικές ενέργειες σας ευνοούν. Αποφύγετε να βρίσκεστε με άτομα που σας επηρεάζουν ψυχολογικά. Επιλέξτε στους άμεσους συνεργάτες σας με θετικά κριτήρια.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι ηθικές αξίες των ανθρώπων είναι παρόμοιες, αλλά διαφοροποιούνται στις λεπτομέρειες και πάνω σε αυτές θα πρέπει να προσαρμοστείτε, ώστε να βελτιώσετε τις συνεργασίες σας. Οταν μιλάτε για άτομα που μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο για εσάς, να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Keywords
Τυχαία Θέματα