Το «αηδόνι» της Τουρκίας και η Μιμή

17:08 2/1/2015 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΤο «αηδόνι» της Τουρκίας και η ΜιμήΠαρασκευή, Ιανουάριος 2, 2015 - 17:08

Η νικήτρια του «The Voice» της Τουρκίας το 2011 στο ίδιο CD με τη Μιμή Ντενίση. Η Ayda Mosharraf, που πριν από τρία χρόνια κέρδισε το βραβείο στο τουρκικό show ταλέντων, ερμηνεύει ένα από τα κομμάτια νέας δισκογραφικής δουλειάς, στην οποία η δημοφιλής πρωταγωνίστρια έχει βάλει την υπογραφή της σε ένα τραγούδι. Πρόκειται για το CD «Izmir» (με κομμάτια του διακεκριμένου συνθέτη Ανδρέα Κατσιγιάννη, διευθυντή της σπουδαίας ορχήστρας Εστουδιαντίνα), στο οποίο η Μιμή έχει γράψει τους στίχους του τραγουδιού «Φως».


Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», η Ayda Mosharraf έχει εκδηλώσει την επιθυμία να γνωρίσει από κοντά την κυρία Ντενίση και να παρακολουθήσει και την παράσταση «Σμύρνη μου αγαπημένη», στην οποία ακούγεται το «Φως», που ερμηνεύει η Αλκηστις Πρωτοψάλτη. Από την άλλη, και η Μιμή Ντενίση έχει δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να γνωριστεί μαζί της, στο πλαίσιο μιας πιο στενής ελληνοτουρκικής συνεργασίας που ίσως προκύψει, με αφορμή πάντα τη νέα θεατρική δουλειά της για τη Σμύρνη.

«Η Mιμή είναι ενθουσιασμένη με τη φωνή της Ayda Mosharraf και δεν αποκλείεται να τη συναντήσει και στην Κωνσταντινούπολη, όπου υπάρχει η σκέψη να πραγματοποιηθεί μία συναυλία με τα τραγούδια του Κατσιγιάννη από το CD "Izmir" και όχι μόνο, στην οποία θα συμμετάσχει και η ταλαντούχα Τουρκάλα τραγουδίστρια» μας λέει πηγή από το περιβάλλον της πρωταγωνίστριας.


Να πούμε ότι, εκτός από την Ayda Mosharraf και την Αλκηστη Πρωτοψάλτη, τραγούδια ερμηνεύουν ο Κώστας Μακεδόνας, ο Μπάμπης Τσέρτος, η Σοφία Μέρμηγκα και ο Mehmet Erdem. To CD «Izmir» (αποτελεί το soundtrack της επιτυχημένης θεατρικής παράστασης της Ντενίση «Σμύρνη μου αγαπημένη» και κυκλοφορεί από τη Sony Music Turkey σε επιμέλεια της Ευανθίας Μάγνη) θα κυκλοφορήσει ταυτόχρονα με την Ελλάδα σε πολλές χώρες, όπως σε Αμερική, Καναδά, Αυστραλία και Κύπρο.

Αλκίνοος Μπουνιάς

Keywords
Τυχαία Θέματα