Αγριο έγκλημα πάθους στην «Ονειρούπολη»

16:56 2/1/2015 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΑγριο έγκλημα πάθους στην «Ονειρούπολη»Παρασκευή, Ιανουάριος 2, 2015 - 16:50

Ποδαρικό στο 2015 με άγριο έγκλημα πάθους που αναστάτωσε τη Δράμα λίγο μετά τις 2.30 τα ξημερώματα του νέου έτους και μάλιστα μέσα στο δημοτικό άλσος της πόλης, όπου στεγάζεται η «Ονειρούπολη», στην οποία είχε συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου! Ο δράστης του άγριου φονικού είναι ένας 31χρονος σεσημασμένος κακοποιός, ο οποίος στην κυριολεξία σκότωσε στο ξύλο την 39χρονη

φίλη του και προσπάθησε να εξαφανιστεί. Ο δολοφόνος εντοπίστηκε κοντά στο σπίτι του στο κέντρο της Δράμας από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας, που προσπάθησαν να τον ακινητοποιήσουν για να τον συλλάβουν, αλλά εκείνος αντιστάθηκε σθεναρά και επιχείρησε να τους χτυπήσει. Μάλιστα τράπηκε σε φυγή προσπαθώντας να ξεφύγει από τα χέρια τους, αλλά έπειτα από περιπετειώδη καταδίωξη συνελήφθη και οδηγήθηκε με χειροπέδες στο αστυνομικό μέγαρο.


Ολα ξεκίνησαν τη νύχτα της παραμονής της Πρωτοχρονιάς, όταν το ζευγάρι έδωσε ραντεβού στο δημοτικό άλσος προκειμένου να συζητήσει για τα προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα στη σχέση του. Κουβέντα στην κουβέντα τα αίματα άναψαν και ο «νταής» 31χρονος άρχισε να ξυλοκοπεί με πρωτοφανή αγριότητα την 39χρονη γυναίκα καταφέροντάς της αλλεπάλληλα χτυπήματα με γροθιές στο πρόσωπο και το κεφάλι! Μάλιστα, όταν η άτυχη γυναίκα έπεσε στο γρασίδι πλημμυρισμένη στο αίμα από τα χτυπήματα, ο δράστης συνέχισε να την κλοτσά στο κεφάλι με ακόμη περισσότερη μανία, με αποτέλεσμα να της προκαλέσει βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις!

Στη συνέχεια και ενώ η γυναίκα είχε πλέον χάσει τις αισθήσεις της, ο δολοφόνος έφυγε από το σημείο εγκαταλείποντας αβοήθητο το θύμα του. Κάποιοι περαστικοί είδαν τη γυναίκα πεσμένη στο έδαφος μέσα στα αίματα και αμέσως κάλεσαν ασθενοφόρο. Στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε η άτυχη 39χρονη οι γιατροί διαπίστωσαν απλώς τον θάνατό της συνεπεία των χτυπημάτων που της είχε καταφέρει ο φίλος της. Ο 31χρονος δράστης του φρικτού εγκλήματος, που συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα, είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές για ληστεία και κλοπές. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, με την οποία θα παραπεμφθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας.

Θεοδόσης Π.Πάνου

Keywords
Τυχαία Θέματα