Το «Mamma Mia!» επιμένει ελληνικά

ΡΕΠΟΡΤΑΖΤο «Mamma Mia!» επιμένει ελληνικάΤετάρτη, Σεπτέμβριος 16, 2015 - 17:03

Ολα έτοιμα για τη σπουδαία λονδρέζικη παραγωγή που κάνει πρεμιέρα πρώτα στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης και μετά στο Θέατρο Badminton


Σε ρυθμούς «Mamma Mia!» βρίσκεται από χθες το ελληνικό κοινό!Το διάσημο μιούζικαλ επτά χρόνια μετά την τελευταία παρουσίασή του στην Ελλάδα

επιστρέφει στα μέρη μας με μια σπουδαία λονδρέζικη παραγωγή, την οποία έχουν παρακολουθήσει μέχρι σήμερα 60.000.000 θεατές! Η ελληνική πρεμιέρα (οι αρχικές ημερομηνίες άλλαξαν λόγω εκλογών) θα γίνει στις 21 Οκτωβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, ενώ στη συνέχεια (5 ως 15 Νοεμβρίου) το μιούζικαλ θα φιλοξενηθεί στο Θέατρο Badminton.

Χθες μάλιστα η πρωταγωνίστρια της παράστασης Sara Poyzer και ο παραγωγός της παγκόσμιας περιοδείας Νικ Γκρέις βρέθηκαν στην Αθήνα και εξήγησαν γιατί κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου το μιούζικαλ να παρουσιαστεί στην Ελλάδα, παρά τις δυσκολίες. «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ» ανέφερε ο Γκρέις σε συνέντευξη Τύπου, συμπληρώνοντας πως ουδείς σκέφτηκε ποτέ να ακυρωθούν οι παραστάσεις. «Δεν θέλαμε να εγκαταλείψουμε την Ελλάδα» συνέχισε.

Οπως ανέφερε ο Μιχάλης Αδάμ, ο παραγωγός και διευθυντής του Θεάτρου Badminton, είχε συμφωνηθεί εδώ και δύο χρόνια πως το μιούζικαλ θα παρουσιαζόταν στην Ελλάδα. «Είναι ακριβώς η ίδια παραγωγή που ανεβαίνει στο Λονδίνο» τόνισε και συμπλήρωσε πως έξι φορτηγά έρχονται από το Λονδίνο κουβαλώντας τον εξοπλισμό της παράστασης με τους συντελεστές να φτάνουν τα 65 άτομα. «Νομίζω πως η χρονική στιγμή που το "Mamma Mia!" έρχεται στην Ελλάδα είναι η πλέον κατάλληλη».


Η εν λόγω παραγωγή βρέθηκε στην Αθήνα πρώτη φορά το 2008, τη χρονιά δηλαδή που βγήκε και στους κινηματογράφους η ομώνυμη ταινία με τη Μέριλ Στριπ. Παρούσα στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ήταν και η πρωταγωνίστρια Sara Poyzer, η οποία κρατά τον ρόλο της Ντόνα (την υποδύθηκε στο φιλμ η Στριπ).

«Από την πρώτη στιγμή που παρακολούθησα ως θεατής την παράσταση γνώριζα ότι θέλω να παίξω σε αυτήν. Χαίρομαι, διότι κάθε φορά που ανεβαίνουμε στη σκηνή αισθανόμαστε ότι "ζούμε την καλύτερη στιγμή στη ζωή μας" (having the time of our lives)» είπε δανειζόμενη στίχο από τραγούδι των ABBA που ντύνουν μουσικά το μιούζικαλ, τονίζοντας πως δεν έχει σκεφτεί μέχρι σήμερα να αποχωρήσει από το σόου. Σε αυτό εξάλλου πρωταγωνιστεί και ο σύζυγός της Ρίτσαρντ Στάντινγκ. Μάλιστα ο παρτενέρ της στη ζωή είναι εκείνος με τον οποίο τελικά ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας και στο θεατρικό! «Νομίζω πως από τότε που παίζω στην παράσταση τον έχω παντρευτεί 800 φορές!» είπε.

Keywords
Τυχαία Θέματα