Ο Σον Πεν πολιορκεί πάλι την πρώην σύζυγό του

ΚΟΣΜΟΣΟ Σον Πεν πολιορκεί πάλι την πρώην σύζυγό τουΤετάρτη, Σεπτέμβριος 16, 2015 - 16:12

Οι παλιές αγάπες που πάνε στον παράδεισο μερικές φορές ανασταίνονται κιόλας. Τις τελευταίες μέρες έχει φουντώσει η φημολογία που θέλει τον Σον Πεν να διεκδικεί και πάλι ερωτικά την πρώην σύζυγό του Ρόμπιν Ράιτ, η οποία, λυγισμένη από αυτήν την πολιορκία, φαίνεται να κάνει πίσω από τον γάμο με τον νέο αρραβωνιαστικό

της Μπεν Φόστερ.

Σύμφωνα με πηγή που επικαλείται το σάιτ Radar Online, το πρώην ζευγάρι έχει αποκαταστήσει κρυφά την επικοινωνία του μετά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η 49χρονη Ράιτ με τη νέα σχέση της, ωστόσο προσθέτει ότι οι φίλοι και συγγενείς και των δύο θα σοκάρονταν αν το ζευγάρι έσμιγε ξανά, γιατί έχει αποδειχθεί ότι οι χαρακτήρες τους δεν αντέχουν τη συνύπαρξη. Ο 55χρονος Σον, που χώρισε πρόσφατα από τη 40χρονη Σαρλίζ Θερόν, παραδέχεται εξάλλου, σύμφωνα με άνθρωπο του περιβάλλοντός του, ότι η Ρόμπιν τον καταλαβαίνει όπως κανένας άλλος άνθρωπος, γι’ αυτό και είχαν τόσο συχνές συγκρούσεις.

Πάντως οι περισσότεροι θεωρούν πιο πιθανό το ενδεχόμενο οι δύο πρώην σύζυγοι απλώς να αλληλοστηρίζονται για τις ερωτικές απογοητεύσεις που ζουν αυτήν την περίοδο. «Γέρνει ο ένας στο πλευρό του άλλου για στήριξη, αλλά είναι απολύτως ξεκάθαρο ότι κάνει μια προσπάθεια να την κερδίσει πάλι» επιμένει η πηγή του Radar Οnline.

Keywords
Τυχαία Θέματα