Θύμα της... «κατάρας»

17:24 7/3/2016 - Πηγή: Espresso
ΑΘΛΗΤΙΚΑΘύμα της... «κατάρας»Δευτέρα, Μάρτιος 7, 2016 - 17:23

Την ώρα και τη στιγμή που αποδέχθηκαν να μπουν στο εξώφυλλο του γνωστού video game πολεμικών τεχνών UFC 2 μετανιώνουν ο Κόνορ Μακ Γκρέγκορ και η Ρόντα Ράουζι. Τους «χτύπησε», άλλωστε, και αυτούς, όπως και τους προηγούμενους μαχητές που είχαν φωτογραφηθεί για τις ανάγκες του συγκεκριμένου παιχνιδιού, η... κατάρα.

Ο αλαζόνας και προκλητικός Ιρλανδός μαχητής Μακ Γκρέγκορ γνώρισε

την πρώτη ήττα του στη διοργάνωση Ultimate Fighting Championship (UFC) με υποταγή από τον Νέιτ Ντίαζ στον δεύτερο γύρο της μάχης που έδωσαν τα ξημερώματα της Κυριακής στο Λας Βέγκας. Στο άλλο μεγάλο ματς του UFC 196 η Χόλι Χολμ, που έκανε τη μεγάλη έκπληξη κερδίζοντας τη Ράουζι (λίγες ώρες αφότου είχε ανακοινωθεί ότι θα κοσμεί με την παρουσία της το εξώφυλλο του UFC), ηττήθηκε στον πέμπτο γύρο από τη Μιέσα Τέιτ.

Πολλές ήταν οι απογοητεύσεις, όπως των Φόρεστ Γκρίφιν, Μπροκ Λέσναρ, Αντερσον Σίλβα, Τζον Τζόουνς, Αλεξάντερ Γκούσταφσον, αμέσως μετά την εμφάνισή τους στα παλαιότερα παιχνίδια της σειράς UFC. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αθλητές του αμερικανικού ποδοσφαίρου αποφεύγουν να φωτογραφίζονται για το εξώφυλλο του δημοφιλούς βιντεοπαιχνιδιού Madden NFL, καθώς όσοι το έχουν κάνει έχουν καταστραφεί! Είτε τραυματίστηκαν σοβαρά είτε έχασαν τη φήμη τους. Γι' αυτόν τον λόγο οι φίλαθλοι των ομάδων τρέμουν όταν δουν κάποιο από τα αστέρια τους στο εξώφυλλο του Madden. Αρκετές στοιχηματικές εταιρίες οργάνωσαν ειδικά στοιχήματα για τις πιθανότητες που είχε να τραυματιστεί ο αθλητής αμέσως μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού.

Αν θα υπάρχουν αθλητές την επόμενη σεζόν στο εξώφυλλο των δύο συγκεκριμένων δημοφιλών παιχνιδιών Madden και UFC, θα φανεί σύντομα.

Keywords
Τυχαία Θέματα