Κλικ για τα γενέθλια της Ζέτας

17:11 2/8/2016 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΚλικ για τα γενέθλια της ΖέταςΤρίτη, Αύγουστος 2, 2016 - 17:11

Τα 38 χρόνια της έκλεισε προχθές η Ζέτα Μακρυπούλια και οι ευχές στο Instagram έπεσαν... βροχή. Θέλοντας να ευχαριστήσει γι' αυτό τους χιλιάδες followers της, η γνωστή παρουσιάστρια και ηθοποιός έβγαλε μια selfie και την ανάρτησε στον λογαριασμό της.

Χαμογελαστή και πανέμορφη η Ζέτα, η οποία βρίσκεται αυτές τις ημέρες στο αγαπημένο

της νησί, την Πάρο, πόζαρε στον φακό ξαπλωμένη, καλύπτοντας το σώμα της με ένα λουλουδάτο καφτάνι. Η ίδια ξεκουράζεται για να επιστρέψει δριμύτερη στις τηλεοπτικές επάλξεις τη χειμερινή σεζόν με ένα σίριαλ του Λευτέρη Παπαπέτρου.

Τα 38 χρόνια της έκλεισε προχθές η Ζέτα Μακρυπούλια και οι ευχές στο Instagram έπεσαν... βροχή. Θέλοντας να ευχαριστήσει γι' αυτό τους χιλιάδες followers της, η γνωστή παρουσιάστρια και ηθοποιός έβγαλε μια selfie και την ανάρτησε στον λογαριασμό της. Χαμογελαστή και πανέμορφη η Ζέτα, η οποία βρίσκεται αυτές τις ημέρες στο αγαπημένο της νησί, την Πάρο, πόζαρε στον φακό ξαπλωμένη, καλύπτοντας το σώμα της με ένα λουλουδάτο καφτάνι. Η ίδια ξεκουράζεται για να επιστρέψει δριμύτερη στις τηλεοπτικές επάλξεις τη χειμερινή σεζόν με ένα σίριαλ του Λευτέρη Παπαπέτρου.



Keywords
Τυχαία Θέματα