Τα σχολεία έκλεισαν και τα μίνι ταλέντα πιάνουν τα μικρόφωνα

TV GOSSIPΤα σχολεία έκλεισαν και τα μίνι ταλέντα πιάνουν τα μικρόφωναΤετάρτη, Ιούνιος 25, 2014 - 16:04

Μίνι καύσωνες και... μίνι ταλέντα πάνε μαζί. Το Mega, σε αντίθεση με τον ΑΝΤ1, συνεχίζει τις προετοιμασίες ώστε σύντομα να ρίξει στη μάχη της τηλεθέασης τα νέα φιντανάκια της μουσικής. Το κανάλι της Μεσογείων βάζει πλώρη όχι για διακοπές

αλλά για το «The Music School», με τα παιδιά που τελικά θα συμμετέχουν να μην έχουν φυσικά σχολείο αλλά να ζουν ένα καυτό καλοκαίρι γυρισμάτων. Αρκετές είναι οι συμμετοχές και μάλιστα ο αριθμός καθημερινά μεγαλώνει, αφού στο Mega το τηλέφωνο δεν σταματά να χτυπά. Οι πληροφορίες θέλουν οι υποψήφιοι μέχρι στιγμής να αγγίζουν την πρώτη χιλιάδα, χωρίς ο σταθμός να το επιβεβαιώνει.

Τώρα που τα σχολεία έκλεισαν, οι υπεύθυνοι της παραγωγής αρχίζουν να οργανώνουν τις πρώτες οντισιόν, ενώ σύντομα θα πρέπει να καταλήξουν στα μέλη της κριτικής επιτροπής και στον παρουσιαστή. Ο μόνος σίγουρος έως τώρα για θέση coach είναι ο Γιώργος Θεοφάνους, ενώ αναζητούνται οι άλλοι τρεις που θα κάτσουν δίπλα του. Οπως μαθαίνουμε, έχουν γίνει συζητήσεις και έχουν προταθεί ονόματα όπως αυτό της Πέγκυς Ζήνα, η οποία, εκτός από επαγγελματίας τραγουδίστρια, είναι και μητέρα και ξέρει πώς να προσεγγίζει ένα παιδί. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της όμως δεν της επιτρέπουν να αποδεχτεί μια τέτοια πρόταση, αφού θα δουλεύει πυρετωδώς όλο το καλοκαίρι. Σε συζητήσεις φαίνεται ότι είναι και η Ελενα Παπαρίζου, ενώ για τον ρόλο της παρουσιάστριας, ανάμεσα στα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι κι αυτό της Βίκυς Σταυροπούλου, η οποία μετά το «Κάτω Παρτάλι» ανέβασε ακόμη περισσότερο τις μετοχές της.

Να πούμε ότι το «The Music Scool» έχει προβληθεί με επιτυχία τόσο στο Ισραήλ όσο και στην Ολλανδία. Στα επεισόδια που αναμένεται να ξεκινήσουν γυρίσματα τον επόμενο μήνα θα συμμετέχουν 16 παιδιά ηλικίας 8-14 ετών. Οι τέσσερις κριτές θα είναι και οι coaches τους, ενώ δεν θα υπάρχει βαθμολογία αλλά αξιολόγηση και βάσει αυτής θα αναδειχτεί ο νικητής. Ακόμη ένα σημαντικό στοιχείο του σόου είναι ότι δεν θα γίνονται αποχωρήσεις, όπως σε αντίστοιχα σόου ενηλίκων, για να αποφευχθούν -πολύ σωστά- τα κλάματα και οι στενοχώριες.

Τεριάννα Παππά

Keywords
Τυχαία Θέματα