Αυτός είναι ο πολύτεκνος παιδεραστής

ΡΕΠΟΡΤΑΖΑυτός είναι ο πολύτεκνος παιδεραστήςΤετάρτη, Ιούνιος 25, 2014 - 14:22

Με απόφαση της εισαγγελέως Πρωτοδικών Κοζάνης, η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία της ταυτότητας και τις φωτογραφίες του 52χρονου πολυτέκνου (!) που συνελήφθη στις 2 Ιουνίου στην Πτολεμαΐδα για αποπλάνηση ανηλίκων. Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Καραμπατάκη του Ευαγγέλου και της Γαρυφαλλιάς,

κάτοικο Πτολεμαΐδας, με καταγωγή από την Εδεσσα, που δεν δίστασε να ασελγήσει ακόμα και στις φίλες των παιδιών του!

Εστηνε καρτέρι

Ο 52χρονος, ο οποίος παλιότερα εργαζόταν ως τεχνικός εργάτης στη ΔΕΗ Πτολεμαΐδας και τώρα δηλώνει άνεργος, κάνοντας περιστασιακά δουλειές, έστηνε καρτέρι στα θύματά του σε πάρκα και παιδικές χαρές, ενώ μέσα στο αυτοκίνητό του είχε παιχνίδια και παιδικά αντικείμενα, τα οποία χρησιμοποιούσε ως δόλωμα για να παρασύρει τα θύματά του. Μάλιστα στον ελεύθερo χρόνο του δίδασκε παραδοσιακούς χορούς σε συλλόγους της πόλης αναζητώντας έναν τρόπο να έρχεται κοντά σε παιδιά! Οι ύποπτες κινήσεις του οδήγησαν τις Αρχές στα ίχνη του, ενώ από την ώρα της σύλληψής του οι καταγγελίες γονέων συνεχώς αυξάνονται.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για αποπλάνηση παιδιών τα οποία δεν έχουν συμπληρώσει τα 12 έτη και, επιπλέον, σε βάρος παιδιών που συμπλήρωσαν τα 12 έτη κατ' εξακολούθηση και κατά συρροή, για πορνογραφία ανηλίκων με χρησιμοποίηση ανηλίκου ο οποίος δεν συμπλήρωσε το 15ο έτος και για αντίσταση.

Σύμφωνα με τη σχετική εισαγγελική διάταξη, οι παραπάνω αξιόποινες πράξεις προσβάλλουν το έννομο αγαθό της γενετήσιας ελευθερίας και της αγνότητας της παιδικής ηλικίας, που στόχο έχουν να προφυλάξουν το παιδί από πρόωρες σεξουαλικές εμπειρίες, προς διασφάλιση της αδιατάρακτης εξέλιξής του, καθώς και τη νόμιμη εφαρμογή της πολιτειακής βούλησης. Ετσι κρίθηκε απαραίτητη η δημοσιοποίηση των στοιχείων του, καθώς αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου.

Εύα Παπαδάτου

Keywords
Τυχαία Θέματα