Τα... έψαλαν στον Πάνο πρώην βουλευτές του

ΠΟΛΙΤΙΚΗΤα... έψαλαν στον Πάνο πρώην βουλευτές τουΠέμπτη, Ιούνιος 19, 2014 - 16:55

Δέχτηκε επίθεση από εκεί που δεν το περίμενε ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ., ο οποίος ήδη έχει πονοκεφαλιάσει με όσα διαδραματίζονται στο κόμμα του. Επίθεση στον Πάνο Καμμένο (φωτό) εξαπολύουν τρεις πρώην -και νυν ανεξάρτητοι- βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Με κοινή δήλωσή

τους οι ανεξάρτητοι πλέον βουλευτές Χρυσούλα Γιαταγάνα, Γιώργος Νταβρής και Κώστα Γιοβανόπουλος εγκαλούν τον Πάνο Καμμένο αλλά και όλη την κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝ.ΕΛ. Ο λόγος; Επειδή τόσο ο πρόεδρος όσο και οι βουλευτές συχνά πυκνά τους αποκαλούν «εξαγορασμένους», «προδότες», «αποστάτες», «εκβιασμένους» και «προσκυνημένους». Χαρακτηρισμοί απαξιωτικοί. Οι διαμαρτυρόμενοι βουλευτές τούς κατηγορούν για λασπολογία και τους καλούν να δώσουν στοιχεία για τους χαρακτηρισμούς, αλλιώς να ανακαλέσουν. Ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. σε πρόσφατη ομιλία του είχε μιλήσει για αποστασίες και ενορχηστρωμένο σχέδιο και άφηνε να εννοηθεί ότι έχουν γίνει εξαγορές συνειδήσεων εν όψει της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας.
Το πλήρες κείμενο της επιστολής έχει ως ακολούθως: «Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος και οι συν αυτώ εναπομείναντες βουλευτές του κόμματός του, παρά την ηχηρή δυσαρέσκεια του λαού που εισέπραξαν, αρνούνται πεισματικά να κάνουν αυτοκριτική, ενώ ταυτόχρονα προβαίνουν σε μία ανεξέλεγκτη λασπολογία σε βάρος των βουλευτών του κόμματος που αποχώρησαν. Μας αποκαλούν "εξαγορασμένους", "προδότες", "αποστάτες", "εκβιασμένους" και "προσκυνημένους". Τους καλούμε λοιπόν να πουν δημόσια:

- Πόσα χρήματα ή άλλα ανταλλάγματα πήραμε και από ποιον, ώστε να δικαιούνται να μας αποκαλούν "εξαγορασμένους";

- Ποια θέση μας εντός ή εκτός Βουλής είναι αντίθετη στην ιδρυτική διακήρυξη που υπογράψαμε ΑΠΑΝΤΕΣ το έτος 2012, ώστε να δικαιούνται να μας αποκαλούν "προδότες και αποστάτες";

- Σε τι υποκύψαμε, ώστε να δικαιούνται να μας αποκαλούν "εκβιασμένους" και "προσκυνημένους";

Αλλως αμέσως να ανακαλέσουν ΑΠΑΝΤΕΣ δημόσια». Και η επιστολή, που περνά από... γενεές δεκατέσσερις τον κ. Καμμένο, καταλήγει με το «Αιδώς Αργείοι», ενώ ακολουθούν οι υπογραφές των Γιαταγάνα Χρυσούλα, Γιοβανόπουλου Κώστα και Νταβρή Γιώργου.

Keywords
Τυχαία Θέματα